Hmm, takže za prvé, jak už tu bylo zmiňováno, SW NENÍ seriál. Filmová sága, to už zní lépe.
Za druhé - když je něco klasika, tak to znamená, že se to většině lidí hodně líbí. Samozřejmě neříkám, že něco není nepřekonatelné. Je to o vkusu. Jelikož já osobně mám SW (rozhodně starou trilogii) jako nej film (i když je to tedy trilogie), tak se za něj teď postavim...
SW mají spoustu věcí. Každý (dobře, skoro každý) si může vybrat. Ještě je to velice dobře zpracované, na svou dobu technologicky výborně ztvárněné, úžasný a chytlavý příběh, o akci, ale i moudrost, ironii, dobrodružství...tam není nouze. Jsou tam příjemné postavy, ze kterých si lze taky vybrat, jsou tam zvraty, má to atmosféru....mno, prostě je to nabušený...já nevim, co k tomu dodat

. Že se to zanedbatelné části lidí nelíbí...zase je to o tom vkusu, kde si tedy dotyčný nemůže nic z toho téměř všeho vybrat.
A s tim, jak šel Luke k Jabbovi - to bylo naprosto normální. Han je přítel, fakt dobrej přítel, něco se pro něj prostě riskovat musí. Máme plán - ten první (asi nevyjde), takže máme ještě záložní plán, na který jsme se předem připravili...tohle není naivní, tohle je promyšlená akce...