Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Je tam zmínka o kapitánovi Americe a na konci má cameo Thor (opět potitulková scéna) Oba dva budou potřeba pro film The Avagers, který se chystá na 2012 :) America je klasický amík, oslava amerikanismu, jejich stylu života, rube nepřátele nezničitelným štítem a je oblečený v kostýmu z americké vlajky :D A je tu krásné spojení s wolverinem, ale toho snad do Avagers tahat nebudou.

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Snad každý komiksový hrdina má americkou vlajku jako svůj oblek... spiderman, superman... :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dokonalý únik nebo Podivní
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Iron Man 2
Právě sem se vrátil ze Slovanskýho domu z originálu a musím říct že to bylo skvělý. Mě se osobně víc líbila dvojka. Pravda, občas ty dialogy byly nudný,ale akce to vynahradila. Jinak, počkejte si až do uplnýho konce.
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Wanted: Jo to jo, ale ti jedou jenom v barvách... cpt. America má na sobě suveréně Americkou vlajku jako takovou :D

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

An American crime/Americký zločin:
http://www.csfd.cz/film/227630-americky-zlocin/

Nemyslím, že jde o výbornou "filmařinu", jak se říká v případě jiných filmů, ale spíš člověkem pohne to téma. Film je podle skutečné události, a dá se o tom najít určitě i nějaké info, ale ve vlastním zájmu bych si informace před shlédnutím filmu nehledala. Připravila bych se tak o překvapení (v tomhle případě je to moc pozitivní slovo, spíš bych řekla zvrat) a o postupné gradování a houstutí atmosféry. Většinou jsem jen kroutila hlavou nad tím, co dokáže davové zblbnutí a jeden manipulující magor (v tomhle případě spíš "magorka"). Rozhodně to není žádný odpočinkový film na odpoledne, a už vůbec ne nic, na co bych se znovu podívala, ač bych tomu dala nejvyšší hodnocení (zase spíš za to, jak dobře je dané téma natočené a zobrazené). Ellen Page se mi třeba v Juno moc nelíbila, ale tady byla opravdu dobrá a Catherine Keener byla přesně taková, jaká její postava měla být - labilní, manipujující a bláznivá.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Odpovědět s citací

mikiquicna píše:
Iron Man 2
Právě sem se vrátil ze Slovanskýho domu z originálu a musím říct že to bylo skvělý. Mě se osobně víc líbila dvojka. Pravda, občas ty dialogy byly nudný,ale akce to vynahradila. Jinak, počkejte si až do uplnýho konce.

ahoj..rikas ze je to dobry tedy jo?? ja sem slysel ze tam je akorad 2 akcni sceny dlouhy a jinak sami keci...na csfd to melo 64% a ted to ma 82%
Obrázek
__

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale to, že to nemá moc akční scén neznamená, že to není dobrý film :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Odpovědět s citací

no jasny ale prej to mimo tech akcnich scen bylo nudny...
Obrázek
__

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prej ne. Máš divný zdroje.
Největším plusem filmu jsou i tentokrát (takže už ne tolik "překvapivě") jeho dialogy. Jsou rychlé, nápadité, zřejmě částečně improvizované a břitké tak, jak dnes v Hollywoodu není zvykem, natož v hollywoodskýh drahých superhrdinských filmech. Kdykoliv někdo s někým mluví, je to většinou aspoň mírně zábavné. Přinejmenším.

Abych nebyl OT, viděl jsem někdy před týdnem poslední Chaplinův film A King in New York, který se strefuje do McCarthyovské éry půlky 50. let (aneb politické monstrprocesy zdaleka nebyly jen komunistickým koníčkem), která donutila Chaplina odejít ze Států zpět do Anglie. A přesně tak i film působí - jako ublíženecká satira. A nedal jsem to slovo do boldu bezdůvodně. Jakkoliv mi liberálně levicový Chaplin může být desetkrát sympatičtější než opportunistický politik, tak A King in New York je čistá propaganda jeho myšlenek bez jakékoliv ohledu na argumenty protistrany. Scénář je mišmaš různých kritických scén a Chaplin nenechá nit suchou ani na reklamě, kinematrografii, plastické chirurgii atd. atd.
Takže je to vlastně něco jako Ulovit miliardáře s pár vtipnýma groteskovýma scénama. A nedal jsem to slovo do boldu bezdůvodně.
2/5
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Major
Major

Odpovědět s citací

Ray: tak to já od všech slýchám, že ty rozhovory neměly smysl a že to byly kraviny (neříkám, že všichni říkali, že to bylo dobře nebo špatně), ale originalita, nápaditost... možná tak v blbosti :D . Uvidím v úterý ;)
Obrázek

Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Wanted: A ti co to říkaj byli na jaké verzi s dabingem nebo bez? Co jsem četl tak právě u verze s dabingem ty dialogy moc nedávaj smysl
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Major
Major

Odpovědět s citací

Právě, že tohle nejvíc říkali lidi, kteří byli na dabingu a ještě ta novinářská verze (která byla prý extra potichu). Ale hodnocení dost stouplo... o víc jak 10%...
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem se právě vrátil z Velkýho Špalíčku z originálu Iron Mana 2... A musím říct... nejvtipnější film, který jsem za poslední dobu viděl... Tolik scének a hlášek... kino se smálo celou dobu včetně mě... Na konci to jeden týpek nevydržel a začal smíchem dokonce mlátit rukou do sedačky... :D :D . Akční scény taky docela fajne... Rozhodně se mi to líbilo více než 1... tam jsem se místy nudil, tady rozhodně ne... A Robert Downey... to je maniak :D :D ale dobrej maniak :D
Obrázek

Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kick-Ass :yahoo: Skvělý film, sice jsem podle trailerů čekal, že to bude probíhat malinko jinak, ale rozhodně skvělý film :D Blbé, že dvojka nejspíš nebude :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Filmy