Film se mi docela líbil. I když, jako fanoušek SG, jsem byla ovlivněna

.
Je fakt, že
|
Toto je spoiler!!!:
|
mě potěšil konec, jakože "všichni živí"...i když...ta výprava k jezeru... . Je tedy pravda, že od určité doby to člověk mohl tušit (a po tom, co to postava Kate zjistila už do bylo poměrně zřejmé). I když možnost tu byla...ze zkušenosti, v jakých filmech DH hrál . Jen jsem si tedy říkala, že až to Patrikovi řeknou, tak mu přeskočí a zabije je. Já bych to asi udělala . Tohle je naprosto parádní způsob, jak zešílet . Krásná scéna s žebříkem a tancovámím . Moc pěkné bylo také povídání Patricka ke své osobě, zatímco mu zabalené nohy leželi na verandě . Taky scéna, kdy Patrick uvidí sestru a za ním plížícího se chlápka ...a jak to vyřeší . A scény Patricka a Ryana, jak jsou spolu jsou povedené . Mno, bylo tam spoustu pěknejch scén . |
Moc se mi líbila Kate. Hrála opravdu pěkně. I když to asi všici. Na Paula jsem zaměřovala taky zvýšenou pozornost. David má zjevně rád role šílenců

. A jde mu to. Mno a Chris - znám ho spíše jako Teal'ca, tedy kamenný obličej, maximálně pousmátí. Tady to bylo něco jiného

.
Tedy film hodnotím kladně, i když to není zrovna ten typ, na který bych se dívala každý měsíc

. Ale určitě si ho ještě pustím.