Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy A Dog's Breakfast (2007)

A Dog's Breakfast (2007)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 23.9.2007 16:26:38
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

tak to joooo :D
jenom bych chtel opravit ze neni o jedne z hlavnich postav SGA ale hlavnim herci
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 23.9.2007 16:37:44
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já to nepotřebuji hodin nikam já to měl staženo za ani ne 30 minut z rapidu.
Jinak to můžes upnout třeba na:
http://uloz.to/
http://freespace.filefront.com

kde je Download velice slušný.
Jinak když stahuju z uploaded.to tak mi to jede ani ne poloviční rychlostí a nahraj.cz tam mi přes den někdy nenajde ani stránka odkazem na stáhnutí.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 23.9.2007 18:04:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Sokoro píše:
fuj takovej hnusnej warez :D (jenom by me zajimalo jestli by se ty odkazy povolily i kdyby to nebyl Klenotcino oblibenej film :) )

Tak já jsem ten film ještě ani neviděla :) A až si Torri nebo Joe jen tak z hecu odrežířují film, tak jsem si jistá, že warez bude taky povolený :wink: :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.9.2007 20:39:08
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem to shlédl a vážně nemám slov... podivnej a taky moc moc vtipnej film. Teď si jen počkat na titulky 8)

Příspěvek 23.9.2007 21:41:39
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sokoro: Tady nešlo o to, že by někdo chtěl podlézat Klenotce...

Jeden z hlavních herců z SGA natočil svůj film, obsadil tam 3 další lidi z SGA a i jednoho z SG-1, takže nevidím vůbec nic špatného na tom, že se ten warez povolil.

Tohle nejsou stránky jen o samotném seriálu, ale svým způsobem i o hercích... D. Hewlett natočil film, z rozhovorů s ním jsme se o něm dozvěděli, neustále nás na něj v rozhovorech lákal, tak by bylo dost hloupé, teď zakázat umístění odkazů, když film konečně vyšel...

Jak bylo správně řečeno, až natočí svůj film někdo další, určitě se odkazy na ten film povolí také, i kdyby to natočila Amanda Tapping (kterou mimochodem Klenotka nemůže ani cítit, takže o nějakém podlézání v tom případě nebude moci být ani řeč, ba spíše naopak ;-) )

Sorry, pokud se tón mé reakce někoho dotknul, ale narážky na téma "zase se podlézá tomu a tomu..." to už mě celkem irituje- mě samotného zajímalo o čem to ten Hewlett pořád žvaní... teď jsem to viděl a musím říct... je to takové divné... vtipné, někdy až nuceně, no podruhé si to asi nepustím... prostě to není můj šálek čaje :dontknow:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 23.9.2007 22:30:25
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Díky, jendo :wink: Tohle byl taky důvod, proč jsem topic o filmu vůbec nezaložila a vlastně jsem to ani neměla v úmyslu. A film jsem viděla až teď.
Sokoro: Můj oblíbený film je Šestý smysl a zůstává to tak dál, takže příště se rozhlédni, než do něčeho šlápneš.

ADB jsem viděla a co říct?
Toto je spoiler!!!:
Tak hlavně je vidět, že David to psal s úmyslem obsadit tam tyhle lidi. Musím říct, že Chris Judge byl v té krátké scéně opravdu skvělý a vtipný :D David a Mars byli...no, myslím, že Mars byl opravdu takový rozomilý a David jako sociopat, moc super. Paul...nevím, no...to s tou policistkou už bylo trochu přehnané, moc mi tam neseděl a jak se pořád (jeho Ryan) usmíval, tak bych ho asi taky praštila :D Kate byla...Kate :D
Bylo to vtipné, hlavně teda takové ty střihy s hudbou a to Patrickovo mluvení sám se sebou. Pěkně si David dokázal udělat legraci ze space opery, taková dramatická hudba, dlouhé, složité texty, to odhadl :) Atmosféra taky docela zajímavá (byli jenom v domě, okolo bažina a stromy), takže já jsem spokojená. Na to, že to byl debut, jak režijní, tak scénáristický a že za to už David vyhrál nějaké ceny...myslím, že je to dobrý film, zajímavý. Ale kdo viděl Nothing, tak je na to myslím zvyklý :)

*reklama* David už připravuje další film s názvem Image of the Dead a má to být nějaká hororová zombie komedie :) *konec reklamy*

*reklama 2* Schválili mu koncept na seriál Starcrossed, který má být komedie/satira ze zákulisí natáčení sci-fi seriálu :D *konec reklamy 2*
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.9.2007 22:48:31
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to jsem ani nevěděla, že David už se chystá na další film, díky za info :)
Mě se humor v ADB docela líbí, takže to řadím mezi mé oblíbenější filmy a i sestra s mamkou, které umí po anglicku jen Hi se semnou dívaly :D
Toto je spoiler!!!:
Uplně chápu Davida v té scéně, kdy Kate a Paul pro něj připraví překvapení - karaoke. To bych se na ně vybodla asi taky :D Když na konci došlo k odmaskování detektivky a vysvětlení Davidovi, že opravdu nikoho nezabil, jsem čekala, že se zcvokne ještě víc, než byl, ale ustál to :D

Příspěvek 23.9.2007 23:13:15
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak mám skouknuto, pocity z filmu, no zatím smíšené. Nechám si to přes noc projít hlavou, očem to bylo, co mi to dalo a jaký z toho mám pocit. Ale trvalo mi něž jsem se do filmu vžil.
Obrázek

Příspěvek 24.9.2007 06:33:13
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mám to skouklý, jako celek to ušlo, ke konci mi to přišlo už moc umělé, ale začátek byl skvělý, potom Starcrossed bylo skvělý a musím říct že to bylo poprvé co se mi Rachel někde líbila a pak mě dostal ten konec
Toto je spoiler!!!:
jak příde ta Ryanova sestra, to byla velmi pěkná scéna na konec a i velmi pěkná herečka... a Chris se taky povedl a to jeho nemáš jeste omáčku? Nemáš nohy? a jak se zvedl, padal jsem smíchy..
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 24.9.2007 08:00:29
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Pro neangličtináře: Už jsou titulky :wink:
Tak to konečně můžu shlídnout :D :D

http://titulky.com/index.php?Detail=75368&Info=&AfterLoad=&UserDetail=21072
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 24.9.2007 11:21:24
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Na jakou je to verzi? Na Mininově je několik různě velkých DVDrip-Fragmentů
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 24.9.2007 11:41:59
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Vždyť to máš napsaný přímo na titulkách.com na jakou je to verzi :roll:
A.Dogs.Breakfast.2007.DVDRip.XviD-FRAGMENT
Velikost: 730048512 b
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 24.9.2007 11:42:19
Woylin Airman
Airman

Odpovědět s citací

funguje na té co tu je na rapidu nebo ode mne
Sheppard: "Když jsem já dostal svou první encyklopedii, začal jsem písmenem S."
Zelenka: "Ano, wraithská sexualita může být zajímavá..."

[img][http://sweb.cz/woylin/pauley-sig1-w.png]http://sweb.cz/woylin/pauley-sig1-w.pnghttp://[/img]

Příspěvek 24.9.2007 15:22:26
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Woylin: ono je jenom jedna verze DVDripu, FRAGMENT a už to tady psali, na kterou to pasuje, stačí číst :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.9.2007 15:24:43
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já mám tu z Rapidu a na té ty titulky sedí.

Zpět k fimu.
Toto je spoiler!!!:
Pořád nevím co si o tom filmu myslet. Je to film co si člověk pustí jen jednou dvakrát za živod, teda alespoň já to tak vidím. Film byl dost zábavnej, někdy až moc, někdy naopak spíš vynuceně jak už někdo napsal. Postavy byly dost přirozený bylo to pěkný. Ale zase to převlečení za detektivku...no co je moc to je moc. Dost se mi ve filmu líbila Kate, její vystupování skvělý. Konec mě pobavil asi nejvíc, jak vzal Paul Davida ven s tím tučňákem :lol:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Filmy