Sokoro: Tady nešlo o to, že by někdo chtěl podlézat Klenotce...
Jeden z hlavních herců z SGA natočil svůj film, obsadil tam 3 další lidi z SGA a i jednoho z SG-1, takže nevidím vůbec nic špatného na tom, že se ten warez povolil.
Tohle nejsou stránky jen o samotném seriálu, ale svým způsobem i o hercích... D. Hewlett natočil film, z rozhovorů s ním jsme se o něm dozvěděli, neustále nás na něj v rozhovorech lákal, tak by bylo dost hloupé, teď zakázat umístění odkazů, když film konečně vyšel...
Jak bylo správně řečeno, až natočí svůj film někdo další, určitě se odkazy na ten film povolí také, i kdyby to natočila Amanda Tapping (kterou mimochodem Klenotka nemůže ani cítit, takže o nějakém podlézání v tom případě nebude moci být ani řeč, ba spíše naopak

)
Sorry, pokud se tón mé reakce někoho dotknul, ale narážky na téma "zase se podlézá tomu a tomu..." to už mě celkem irituje- mě samotného zajímalo o čem to ten Hewlett pořád žvaní... teď jsem to viděl a musím říct... je to takové divné... vtipné, někdy až nuceně, no podruhé si to asi nepustím... prostě to není můj šálek čaje

Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein