Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Transformers

Transformers

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 02.10.2007 18:26:13
verbon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tod píše:
Já tomu filmu dávám 3 z 10.
Kdybych na to šel do kyna tak bych asi někomu musel vlepit facku!!!
Nevím jestli to tak cítím jen já, ale ten film mě přišel jak pro děti do 6 let a lidi po frontální lobotomii. Především kvůli těm pokusům o vtip, snaha udělat z těch robotů takový frajery byla totálně trapná. A ta scéna jak agent ze sekce 7 měl na sobě tryčko se supermanem..... no bejt investor tohohle filmu tak bych toho kdo to vymyslel nechal vykastrovat. Jediný pozitivní na tom byl asi ten začátek kde to bylo dramatický, napínavý a tajemný. Potom už byl jen řadovej příbjech o nějakym teenagerovy co se snaží ulovi tu nejlepší holu a nakonec se mu to povede. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tady jde vidět slovo odborníka :roll: . Od člověka, který je schopen napsat 8) kyno 8) to sedí, když nedokážeš napsat tady tohle, pochybuju že budeš rozumět i filmům.
Edit: Jo jinak ještě k těm dětem do 6 let myslím že zhruba 80% těch malých dětí by věděla jak to napsat a ještě k tomu tričku, myslím že tebe by ani za investora nechtěli, protože by se totálně strapnili. A ještě ti nadám pokoj, protože tyto filmy o teenagerovy se v poslední době vyplácejí viz. Spiderman 1.2.3. nebo Harry Potter, Spiderman se vrací, a jestli chceš vyvracet i to že se nedaří Transformers tak by měli vykastrovat spíš tebe, možná že by ses na to díval z jiného úhlu pohledu.
Naposledy upravil verbon dne 02.10.2007 18:43:05, celkově upraveno 2

Příspěvek 02.10.2007 18:36:09
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Je sice pravda, že ten pravopis je ostudnej, ale nějak mi uniká souvislost mezi nim a kvalitou/ nekvalitou filmu. Ono nemusíš bejt dobrej češtinář na to, abys poznal, jestli se ti něco líbí, nebo ne.
Upřímě řečeno s nim souhlasim - ty pokusy o vtip byli hodně zoufalý i když okolo mě v kině sedělo až neuvěřitelný množství lidí, co se tomu fakt smáli...
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 02.10.2007 18:41:46
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Abych byl upřímný, tak sem se tomu taky nesmál a ani si nemyslím že to měla působit jako vtip, myslím si že to mělo spíš přiblížit charakter postavy a to že v tom vypadal trapně, to se zdá být legrační určité vrstvě diváků.

Příspěvek 02.10.2007 18:47:59
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já se tomu taky často smál... no možná to bylo alkoholem. Ale já jsem kulturní neznaboh a analfabet, já se díval i na první VyVolené. Především ale Transformers nejsou jen o prostoduchém byť častém vtipu, Transformers jsou armáda a roboti a jak do sebe buší, elegantní záběry na obrovské roboty, velkohubé prohlášení o záchraně světa a stíhačky, tanky, vojáky. A destrukci, čím více, tím lépe! Akorát k tomu přidali i nějaký humor, prsaté hackřice a prsaté od oleje zašpiněné automachaničky a vyjeveného sympatického Shiu. A patos z toho stříká na všechny strany jako fontána. Kdyby to ale nebylo natočené tak kvalitně a coolově, tak by to bylo jako filmy Chucka Norrise - Transformers a pár dalším fimům prostě prominu, že jejich scénář napsali Steven a Michael v restauraci během pěti minut na ubrousek. Jak kdosi napsal na Moviezone, Transformers jsou pro každého, kdo si v děstství hrál s vojáčky :oops:
Imo.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.10.2007 19:05:45
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak tady nejde ani tak o ty vtipy (to hopsání robotů po trávníku mi taky nepřišlo vtipné), ale spíš kazily dojem takové ty moralistické řeči. Už si to přesně nepamatuju, ale vím, že to tam bylo jako rána do hlavy, když to tam bouchalo a běhalo se a do toho tam ten jejich velitel hodil nějakou tuhle moudrost. Baye mám ráda. Dělá čisté akčňáky, ale jsou to super akčňáky, kterým nechybí ani příběh. Takže tady asi udělal trochu chybu, když se snažil moralizovat. Kdyby si to odpustil, možná by to bylo i lepší.

verbon: Trochu se mírni, není nutné hned někoho urážet za jeho názor.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.10.2007 19:53:17
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno řeknu to takhle, možná že sem drobet přehnal, ale stejně bych to napsal zas, jak někdo může napsat, že by někoho za něco necehal vykastrovat, že na to chodí lidi po frontální lobotomii (nevim co to je a pochybuju že to ví i on) nebo že na to chodí děti do 6 let nebo že by mi musel vlepit facku za to že na to půjdu do 8) kyna 8) . Promiň, ale tohle nemá společného nic s jeho názorem.

Příspěvek 02.10.2007 21:23:23
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

OT:
Tak já tě chápu, gramatika je tady na fóru u některých lidí otřesná, ale když se podíváš jinam na zhůvěřilosti typu "líbý" nebo "vydím", tak bych to být tebou "kyno" moc neřešila. To by člověk přišel o nervy :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.10.2007 21:33:38
Nero Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Filmu davam 10/10. Videl som to snad 15krat. Very good muzika a efekty ktore sa len tak nevidia. Uz sa tesim na dvojku a trojku zaroven.
Podpis smazán pro porušení pravidel fóra!

Příspěvek 03.10.2007 06:08:54
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jsem maximálně spokojen... přesně co jsem očekával, jsem i dostal... parádní efekty a "netradiční" hrdiny (hlavně ten malej záporňák co ze sebe dělal rádio a mobil :D )
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 03.10.2007 09:28:45
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

opravdu se omlouvám, ale když jsem viděl ten film tak první pocit byl že to bylo koloseální plýtvání dobrejma efektama. Pak jsem přišl na fórum a tady to kažedej chválil tak jsem se už neudržel a musel něco napsat. Omlouvám se jestli se to některých z Vás tak dotklo, ale tak mi ten film fakt přišel. Kdybi vynechali vjetšinu těch vtipů tak by to bylo o 100% lepší.

Frontální lobotomie je zákrok při kterym ti otevřou lebku a řezaj do mozku aby potlačili některé aspekty osobnosti (nejsem doktor takže si tím nejsem jistej)

PS.: za tu gramatiku se určitě budu smažit v pekle :( :oops:

EDIT: povedlo se mi najit docela povedene video s Transformers:
http://www.willitblend.com/videos.aspx?type=unsafe&video=transformers

Příspěvek 26.11.2007 00:22:18
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmmm. Tady je videt, s cim si kdo v dectvi hral. Ale fakt. Vsichni hosi s tunama anglicaku z toho minimalne dvema premenovacima tu napisou, ze je to drsnej film. Mno protoze presne takhle (jsme) si to predstavovali. Bay to jen vyhrabl z podvedomi. Holky to tam nikde zakoreneny nemely. Holt proto se jim to nelibi. :D

(Uz vidim, jak me Tar-ara kamenuje) :D

Ted vazne. Me se to zda jako uplne genialni konina. Ale v tom nejlepsim slova smyslu. 10/10! Tenhle film se totalne nebere vazne. Dela si srandu ze vsech tech "dulezitejch filmech" o zachrane sveta (Valka Svetu a pod (nic proti ni, taky zuzo film)). Dokonce i sam ze sebe (Hopsani po travniku) Dela si srandu i z moralnich veci a vseho moznyho. Me se to proste libilo. :)
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 26.11.2007 03:40:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Když jsem byla malá, taky jsem měla tyhlety skládací autíčka. A moc se mi líbilo, že se s tim dá takhle pracovat. A spoustu holek, co jsem znávala, je měly taky, takže... Zjevně mám problém, protože od filmu chci, aby měl dobrý děj a dialogy... :?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.11.2007 10:37:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To je problém, no. I když bych asi měl souhlasit s Tar-arou, čas od času vidím film, jehož děj zjevně vymýšlel producent a režisér při obědu v restauraci, scénář píšíce na ubrousek, a i dialogy (pozor! Hláška se pod dialog nepočítá) jsou mimo, stejně ale ten film musím milovat. Je to Kurýr, jehož děj i naprosto podivný nelogický slepenec, ale Stanham je borec a ta Číňanka má roztomilý přízvuk + koulervoucí a originální akční sekvence, a je to i z podobných důvodů Transformers. :-) Obdivuju a závidím Bayovi.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 26.11.2007 12:01:04
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mate uz nejake info o transformerech 2?uz ted se nemuzu dockat :dwarf:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 26.11.2007 12:07:58
vlado1237

Odpovědět s citací

http://www.csfd.cz/film/232460-transformers-2/

PředchozíDalší

Zpět na Filmy