Tod píše:
Já tomu filmu dávám 3 z 10.
Kdybych na to šel do kyna tak bych asi někomu musel vlepit facku!!!
Nevím jestli to tak cítím jen já, ale ten film mě přišel jak pro děti do 6 let a lidi po frontální lobotomii. Především kvůli těm pokusům o vtip, snaha udělat z těch robotů takový frajery byla totálně trapná. A ta scéna jak agent ze sekce 7 měl na sobě tryčko se supermanem..... no bejt investor tohohle filmu tak bych toho kdo to vymyslel nechal vykastrovat. Jediný pozitivní na tom byl asi ten začátek kde to bylo dramatický, napínavý a tajemný. Potom už byl jen řadovej příbjech o nějakym teenagerovy co se snaží ulovi tu nejlepší holu a nakonec se mu to povede.

Kdybych na to šel do kyna tak bych asi někomu musel vlepit facku!!!
Nevím jestli to tak cítím jen já, ale ten film mě přišel jak pro děti do 6 let a lidi po frontální lobotomii. Především kvůli těm pokusům o vtip, snaha udělat z těch robotů takový frajery byla totálně trapná. A ta scéna jak agent ze sekce 7 měl na sobě tryčko se supermanem..... no bejt investor tohohle filmu tak bych toho kdo to vymyslel nechal vykastrovat. Jediný pozitivní na tom byl asi ten začátek kde to bylo dramatický, napínavý a tajemný. Potom už byl jen řadovej příbjech o nějakym teenagerovy co se snaží ulovi tu nejlepší holu a nakonec se mu to povede.
Tady jde vidět slovo odborníka
Edit: Jo jinak ještě k těm dětem do 6 let myslím že zhruba 80% těch malých dětí by věděla jak to napsat a ještě k tomu tričku, myslím že tebe by ani za investora nechtěli, protože by se totálně strapnili. A ještě ti nadám pokoj, protože tyto filmy o teenagerovy se v poslední době vyplácejí viz. Spiderman 1.2.3. nebo Harry Potter, Spiderman se vrací, a jestli chceš vyvracet i to že se nedaří Transformers tak by měli vykastrovat spíš tebe, možná že by ses na to díval z jiného úhlu pohledu.