Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Filmy Piráti z Karibiku 3

Piráti z Karibiku 3

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 31.5.2007 17:13:53
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Taky že jo, vždyť už začali přípravi na 4ku. :wink:

Příspěvek 01.6.2007 19:06:46
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď jsem to shlédnul a musim říct, že už to nebylo ono- Piráti 1 byli bezvadný, dvojka ještě ušla, ale ta trojka... nějak mě to už nechytlo... na můj vkus to už moc zamotávaj a taky se už hodně opakujou...

Toto je spoiler!!!:
Závěr, kdy Will je uvězněn jako kapitán Bludného Holanďana a nemůže být s Elisabeth to mě docela rozesmutnilo, ale tak když maj v plánu natočit 4, tak asi happy end jen tak nebude... jen doufám, že to nakonec neskončí pirátama 6, nebo 9, kdy budou na Holanďanovi všichni z Turnerovic rodu (zatím se to tím směrem totiž ubírá)... to by se z toho rázem stala celkem slušná fraška :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 01.6.2007 21:06:48
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem to dneska stihla vidět v Praze v Palace a taky zrovna nejásám.
Toto je spoiler!!!:
Teda, sice je to popcornová zábava, jak říká Fazulina, ale i od takové zábavy chci aspoň něco.
Upřímně, byla jsem po celou dobu dost zmatená. Nevěděla jsem pořádně kdo je na jaké lodi, kde zrovna jsou, na jakou loď koukám. Neustále tam nějak pobíhali z místa na místo, přebíhali z lodě na loď...
Asi to chtěli trochu promíchat a pak se vytasit s nějakým rozuzlením, jak jako ta "správná strana" vyzrála na padouchy, ale jestli tam něco takového bylo, tak jsem si toho nevšimla.
Vím, nemůžu chtít v takovém blockbusteru moc logiky, ale nechápu, proč tam všichni tak plamenně přesvědčovali piráty, aby s nimi šli, když se tam nakonec poprali akorát Holanďan s Perlou, a ostatní to jen hezky sledovali, přičemž pak navíc ještě tyhle dvě spojené lodě nakonec vyřadili velící fregatu a...konec. Velký sněm pirátů byl nakonec úplně zbytečný. Nikdo tam ani nevysvětlil, co znamenala celá ta blbost s Kalypsó. To jako ten vír udělala ona? Kvůli tomu to všechno?
Will s Elizabeth naprosto ztratili vzájemnou chemii, prohodili pár slov a pak se tam najednou vzali :roll: Barbossa mi byl ze všech pirátů nejsympatičtější, Jack už nějak svoje kouzlo ztratil a jeho repliky už prostě nebyly tak vtipné. Kromě té "s maminkou" :wink: Elizabeth se zajímavě vyvinula, rozhodně dospěla.
Bojím se, aby se z toho nestal román na pokračování, a doufám, že jestli bude 4. díl, že to nějak s Willem vyřeší a přestanou ždímat peníze. Nejlepší scénou pro mě paradoxně byla ta nejmíň vtipná-když Elizabeth potká na druhé straně svého otce a chce ho zachránit. To jsem nečekala a bylo to i smutné a inteznivní, to mám ráda.
Vyznělo to negativně, vím, líbilo se mi to a opička, objevující se v záběru každých pět minut, pobavila, ale o tom ten film být neměl.
Naposledy upravil Klenotka dne 01.6.2007 22:51:39, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.6.2007 22:46:59
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mam z toho takove smisene pocity, puvodni myslenku predelali do stylu ala Jason a argounati, nvm bylo to divne, hodne ocesane, moc nahodne situace, film se odehraval strasne rychle, bylo moc preplacane. Tohle se mi opravdu nelibilo. No ta bitka ve viru byla pekne udelana, to se mi naopak zamlouvalo, ale zase ty trapne komicke situace, napr. ty dva stupidni vojaci s truhlou, nebo jak leteli na provaze a rozbili se o trup lodi, pac se netrefili. Tehle scen tam bylo hafec, tyhle filmy moc nemusim, zrovna dneska sme ze skolou byli na nejakym filmu, kde byl typek, kterej sloup na hrabe (z niceho nic se tam vzali) nasada ho vzala pres xicht, a vsichni v hledisti padali ze zidli smichy, coz ve me vyvolalo jednu scenu ze silene smutny princezny "CHA CHA, CHI CHI, CHO CHO" paneboze to je ale komickej film, nacez jsem radsi sel na WC, abych vydrzel zbylou pulhodinu. Ale zpet k piratum, vztah mezi Willem a Elizabeth byl na bode mrazu, vubec nebylo videt ze by do sebe byli zamilovani, dyt jediny co se delo bylo, ze jeden na druheho daval pozor, aby ten druhy nebyl v nesnazich. (napr. zachrana vykrikem/vyzblebtem Willa, kdyz ho chtel Feng proboudnout) A pak z niceho nic se vemou a na konec se rozlouci po tom mejdlu co zazili za posledni dny, pac se dalsich 10 let asi neuvidi, kazdej je smutnej nekdo breci, nebo breci smichy jak to hrajou, pac to vypada jako kdyz posledni scena a konecne mam padla...

to Klenotka: Duvod proc bojovali jen dve lode, byl ten, ze ty vlajkove bitevniky vtahl ten vir a ostatni cekali jak to dopadne

Mno k tomu snemu a nasledny rvacce, co cekat jsou to pirati :D, nadruhou stranu, tak nedulezitej nebyl, zvolili tam prece kralovnu piratu (Elizabeth)

To ze Jackovi pohyby hlasky a vubec celkove chovani uz postrada originalitu jsem si vsim uz v druhem dile (ktery byl jeste bohatsi na jiz recene komicke situace), za to Barbossa byl sqelej jeho sceny se mi fakt libili :)

BTW nejak jsem nepotreh kam se podel Kraken ( je mozny ze to bylo uz v druhem dile, ale cucel jsem na to jen pul okem...Poslední co si pamatuju, tak bylo ze sezral cernou perlu) :oops:
Naposledy upravil Dutch dne 01.6.2007 23:01:36, celkově upraveno 2
Nemám rád soboly

Příspěvek 01.6.2007 22:59:28
Peto81 Airman
Airman

Odpovědět s citací

co sa stalo s krakenom

Toto je spoiler!!!:
davy jones musel krakena zabit pretoze mu to povedal lord becket
je tam aj scena s tym mrtvym krakenom ked sa vratia z vazenia davyho jonesa

Příspěvek 02.6.2007 12:31:35
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejvíce jsem byl zklamanej těma reklama, co dávají v kině, zdá se mi, že to je čim dal horší, možná se dočkáme doby, kdy u prostřed filmu dají reklamu. Potom už nebude cenu chodit do kina. A teďka k filmu,
Začalo to fakt pěkně, popravou těch lidí, docela jsem byl překvapen. Jinak film to byl fakt skvělý, bylo tam všechno co jsem čekal od pirátů ( vtipné hlášky, akční scény atd ) Akorát jsem byl zklaný, že tam byl originální jazyk, protože český dabing je u tohoto filmů skvělý, zvášť dabing Jacka.
Dobrá scéna byla, jak byl uvězněný v říši Davy Jonesa, celá posádka loďi byl on sám a potom ješte, jak byl uvězněň na loďi Bludný Holanďan, jak si vytáhl ten mozek a začal ho oblizovat :-)

Jinak konec jsem čekal už, jak propíchli Willa, ale že by to skončilo tak jak to skončilo, tak jsem to fakt nečekal a byl jsem překvapen a určitě se můžeme těšit na další pokračování.
A ješte jedna maličkost, Jackův otec :-) ( ten byl skvělý
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 03.6.2007 17:14:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nebudu to dávat do spoileroidního textu - když sem někdo vleze, musí se spoilerama počítat ;-).

Takže film. Moc mě nezaujal. V pravdě, říkala jsem si, ať už to skončí. Byl IMHO příliš zmatený, hned tohle, hned támhleto. Vtipné repliky se až příliš úzce dotýkali těch vážných - teď je to vážné a teď hned vtipné a teď zase se rychle tvářit vážně. Vtipy samotné...někerý nebyly špatný, ale většina ano. Pdole mě to zde příliš hnali do extrému. Třeba mi přišlo dobré, když hlavní hrdinové najednou dostali nápad, aby se vzali a Barbossa na to, že je teď zrovna zaneprázdněný, ale když se pak opravdu vzali...to mi přišlo dost trapné. Oni tam bojují o život a vezmou se, jasně...jsem si přála, aby jim ty hlavy usekli :?. "Ha ha".
A připadlo mi to nedotažené, nevysvětlené, prostě nahrané - teď jsou tu akční scény a maximum vtipu, co se sem dá narvat, tak se koukejte bavit.
Nevadila mi nelogičnost scén ve smyslu - lítání na ráhnech, to patří k tomuhle typu, ale to ostatní - proč se to a tamto děje a jakým způsobem. Scéna, kde hlavní padouch (nechci psát jméno, jestli víte proč ;-)) končí - schází po schodech, kolem něj to vybuchuje - ten by v sobě měl tolik třísek...ale dobře, tohle by mohl být ten typ scén, na kerejma se prostě nepřemýšlí.
Jako nejlepší postavu bych asi pasovala Barbossu. Sice to někdy taky přeháněl, ale většinou byly scény s ním dobré.
Elizabeth a Will...milující páreček? Hmm, já vim, že měli problémy, ale ani ke konci mi to zas tak moc nepřišlo :?.
Jo a Jack...bohužel musím říct, že trapnej. Kde jsou ty časy, kdy jsem se s potěchou dívala, jak se nakrucuje a mluví (a to jsem odpoledne (pouštěla jsem si to večer) ještě zahlédla několik scén z prvního dílu v TV a před rodičema to vychvalovala).
Mmch., na sněmu pirátu se rozpoutá rvačka - proč? Pro pobavení diváka. To mi neříkejte, že by se vrchní představitelé (a je jedno čeho, klidně pirátů) porvali jako psi na jedné z nejdůležitějších schůzí. To pak nevim, jak se v čele udrželi. :roll:

Sečteno a podtrženo, zklamání, i když jsem se připravovala na to, že to nebude nic moc.
Prosím, aby mě nikdo z uctívačů nezabil, je to můj názor. Raději bych měla jiný, leč není tomu tak. A čtvrtý díl? No, nazdar...:?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 04.6.2007 09:16:31
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak už jsem na Piratech byl je to fakt drsný a zároveň prdel !
Flavně na tom poušti jak házel ty šutry a stěch šutru vylézly nějací kraby. :lol: :laugh: :laugh:

Příspěvek 04.6.2007 11:34:23
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já myslim, že hlavní důvod proč byl film zmatenej, je nedostatek času na natočení filmu. Protože, když se točil tak se ještě nevědělo jak přesně skončí a natočilo se plno scén navíc, které nakonec nebyli použity.
Jinak, když sem četl rozhovor s Johny Deppem, tak tam psal že se mu role Jacka líbí a nevidí jediný důvod, proč by nemohl hrát ve 4 a "5". Jako 4 bych ještě uvítal, mě se 3 líbila a hodilo by se pořádné zakončení, ale 5 už by mohlo opravdu bejt moc.

Příspěvek 17.6.2007 20:44:30
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

dastr píše:
Nejvíce jsem byl zklamanej těma reklama, co dávají v kině, zdá se mi, že to je čim dal horší, možná se dočkáme doby, kdy u prostřed filmu dají reklamu. Potom už nebude cenu chodit do kina. A teďka k filmu,
Začalo to fakt pěkně, popravou těch lidí, docela jsem byl překvapen. Jinak film to byl fakt skvělý, bylo tam všechno co jsem čekal od pirátů ( vtipné hlášky, akční scény atd ) Akorát jsem byl zklaný, že tam byl originální jazyk, protože český dabing je u tohoto filmů skvělý, zvášť dabing Jacka.
Dobrá scéna byla, jak byl uvězněný v říši Davy Jonesa, celá posádka loďi byl on sám a potom ješte, jak byl uvězněň na loďi Bludný Holanďan, jak si vytáhl ten mozek a začal ho oblizovat :-)

Jinak konec jsem čekal už, jak propíchli Willa, ale že by to skončilo tak jak to skončilo, tak jsem to fakt nečekal a byl jsem překvapen a určitě se můžeme těšit na další pokračování.
A ješte jedna maličkost, Jackův otec :-) ( ten byl skvělý

Pirati, že mají dobrý dabing?????? Dyť se to neda poslouchat. Znechucene to vypinam/zahazuju DVD pokud se mi dostanou pirat is dabingem do ruky. Zlate doby kdy byl pod dabingem i puvodni anglicky kanal. Ted bych mu dal prednost... :stavka: :stavka: :stavka:

Příspěvek 18.6.2007 18:56:37
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já si na třetí díl nestěžuju. Bylo to v podstatě přesně to, co sem od toho čekal. Vtipný, dostatečně akční a ta hudba k tomu... hodinu po návratu z kina sem už poslouchal soundtrack... a to sem se vrátil asi ve tři ráno :D
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 18.6.2007 19:19:30
merlin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já sem na ten film šel s přesvědčením, že nemůžu očekávat nic smysluplnýho, a tak sem nebyl překvapen a film sem si užil jak se patří :D :D

Jako vždy na place exceluje Depp a Jeofrey Rush, prostě bomba film. :thumbsup:

Ohledně toho soundtracku, byl sem na tom dost podobně, akorát je rozdíl v čase, já se vracel v půlnoci :D :D :D
Save the cheerleader, save the world.

Příspěvek 18.6.2007 19:28:19
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

My pak šli chlastat a kámoš mě vez domu autem.. jinak bych dopad jako po pomaturitním večírku (=doma v 6 ráno)...
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Předchozí

Zpět na Filmy