Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Závěr, kdy Will je uvězněn jako kapitán Bludného Holanďana a nemůže být s Elisabeth to mě docela rozesmutnilo, ale tak když maj v plánu natočit 4, tak asi happy end jen tak nebude... jen doufám, že to nakonec neskončí pirátama 6, nebo 9, kdy budou na Holanďanovi všichni z Turnerovic rodu (zatím se to tím směrem totiž ubírá)... to by se z toho rázem stala celkem slušná fraška ![]() |
Teda, sice je to popcornová zábava, jak říká Fazulina, ale i od takové zábavy chci aspoň něco. Upřímně, byla jsem po celou dobu dost zmatená. Nevěděla jsem pořádně kdo je na jaké lodi, kde zrovna jsou, na jakou loď koukám. Neustále tam nějak pobíhali z místa na místo, přebíhali z lodě na loď... Asi to chtěli trochu promíchat a pak se vytasit s nějakým rozuzlením, jak jako ta "správná strana" vyzrála na padouchy, ale jestli tam něco takového bylo, tak jsem si toho nevšimla. Vím, nemůžu chtít v takovém blockbusteru moc logiky, ale nechápu, proč tam všichni tak plamenně přesvědčovali piráty, aby s nimi šli, když se tam nakonec poprali akorát Holanďan s Perlou, a ostatní to jen hezky sledovali, přičemž pak navíc ještě tyhle dvě spojené lodě nakonec vyřadili velící fregatu a...konec. Velký sněm pirátů byl nakonec úplně zbytečný. Nikdo tam ani nevysvětlil, co znamenala celá ta blbost s Kalypsó. To jako ten vír udělala ona? Kvůli tomu to všechno? Will s Elizabeth naprosto ztratili vzájemnou chemii, prohodili pár slov a pak se tam najednou vzali ![]() ![]() Bojím se, aby se z toho nestal román na pokračování, a doufám, že jestli bude 4. díl, že to nějak s Willem vyřeší a přestanou ždímat peníze. Nejlepší scénou pro mě paradoxně byla ta nejmíň vtipná-když Elizabeth potká na druhé straně svého otce a chce ho zachránit. To jsem nečekala a bylo to i smutné a inteznivní, to mám ráda. Vyznělo to negativně, vím, líbilo se mi to a opička, objevující se v záběru každých pět minut, pobavila, ale o tom ten film být neměl. |
Mam z toho takove smisene pocity, puvodni myslenku predelali do stylu ala Jason a argounati, nvm bylo to divne, hodne ocesane, moc nahodne situace, film se odehraval strasne rychle, bylo moc preplacane. Tohle se mi opravdu nelibilo. No ta bitka ve viru byla pekne udelana, to se mi naopak zamlouvalo, ale zase ty trapne komicke situace, napr. ty dva stupidni vojaci s truhlou, nebo jak leteli na provaze a rozbili se o trup lodi, pac se netrefili. Tehle scen tam bylo hafec, tyhle filmy moc nemusim, zrovna dneska sme ze skolou byli na nejakym filmu, kde byl typek, kterej sloup na hrabe (z niceho nic se tam vzali) nasada ho vzala pres xicht, a vsichni v hledisti padali ze zidli smichy, coz ve me vyvolalo jednu scenu ze silene smutny princezny "CHA CHA, CHI CHI, CHO CHO" paneboze to je ale komickej film, nacez jsem radsi sel na WC, abych vydrzel zbylou pulhodinu. Ale zpet k piratum, vztah mezi Willem a Elizabeth byl na bode mrazu, vubec nebylo videt ze by do sebe byli zamilovani, dyt jediny co se delo bylo, ze jeden na druheho daval pozor, aby ten druhy nebyl v nesnazich. (napr. zachrana vykrikem/vyzblebtem Willa, kdyz ho chtel Feng proboudnout) A pak z niceho nic se vemou a na konec se rozlouci po tom mejdlu co zazili za posledni dny, pac se dalsich 10 let asi neuvidi, kazdej je smutnej nekdo breci, nebo breci smichy jak to hrajou, pac to vypada jako kdyz posledni scena a konecne mam padla... to Klenotka: Duvod proc bojovali jen dve lode, byl ten, ze ty vlajkove bitevniky vtahl ten vir a ostatni cekali jak to dopadne Mno k tomu snemu a nasledny rvacce, co cekat jsou to pirati ![]() To ze Jackovi pohyby hlasky a vubec celkove chovani uz postrada originalitu jsem si vsim uz v druhem dile (ktery byl jeste bohatsi na jiz recene komicke situace), za to Barbossa byl sqelej jeho sceny se mi fakt libili ![]() BTW nejak jsem nepotreh kam se podel Kraken ( je mozny ze to bylo uz v druhem dile, ale cucel jsem na to jen pul okem...Poslední co si pamatuju, tak bylo ze sezral cernou perlu) ![]() |