Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Filmy SpiderMan 3

SpiderMan 3

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 10.5.2007 17:44:42
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ty jsi asi taky neviděl ten kreslenej seriál co? :lol: Tam byl i vodní muž, pak týpek co strkal svoje končetiny přes džuzny - octospidey... Spiderman se tam potkal s X-menama a Fantastickou 4 - skvělej seriál :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 10.5.2007 20:41:45
georgAnubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo, ten seriál byl vostrej. :D

Příspěvek 11.5.2007 07:42:06
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo a kdyz tady o nem mluvite a vychvalujete ho tak by me zajimalo jestli ho ma nekdo doma treba na vypaleni??
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 11.5.2007 17:56:21
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hmm, to by mohlo být zajímavé. Kdyby to někdo měl, bral bych to
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 11.5.2007 18:16:46
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No je na Warforum, ale anglicky a titule na to nejsou :( a Spidey tam dost mele
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 11.5.2007 18:54:24
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

vono to je na warforum to jsem se asi blbe koukal me prislo ze tam nebyl
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 11.5.2007 19:57:30
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem to viděla dneska, stihla jsem to ještě po práci :D . Dala jsem na varování a moc nečekala, a tak jsem si některé části užila, jinde kroutila očima, ale jinak...normální popcorn. Můj pocit z toho teda je, že to bylo děsně přeplácané, jak se snažil Raimi do posledního dílu nacpat všechno, co se mu do prvních dvou nevešlo. Přišlo mi, že největší záporák celého filmu byl nakonec sám Spiderman, resp. Peter. Ta jeho temná stránka jim moc nevyšla, prostě se choval jako pitomec. A trochu mi s těmi vlasy přišel jako Peter Petrelli :lol: Nejlepší pro mě byl Harry. James Franco měl v prvních dvou filmech házet jen velká kukadla, teď se to obrátilo. Tobey Maguire teď má jen dva výrazy, buď slzí nebo se tváří rozzuřeně/naštvaně/zlodušsky. Mile mě překvapila Kirsten Dunst, u které je vidět, že trochu herecky dozrála od prvního dílu. Byla příjemná, sympatická, civilní. To se mi líbilo. Ale divím se, že to MJ pořád baví, jak ji pořád někdo unáší. :lol:
Celkově vzato byl prostě Spiderman/Peter hodně zatlačen do pozadí, víc mě zajímalo, co se děje s ostatními. Hlavně Venom, který dostal po hříchu málo prostoru. O logických dírách typu - spadl meteorit, kde zrovna byla MJ s Peterem, Marko zrovna vběhl do místa, kde probíhal výzkum atd.....těch berliček bylo moc a to zamrzelo. Nejlepší byl ale asi stejně šéredaktor Polnice, kde jsem se od srdce zasmála scéně s léky, nebo malé vyděračské majitelce foťáku :lol:
Ovšem souboje, to bylo prvotřídní. První s Harrym, byl skvělý, ale závěrečný byl vážně super. Vidět Harryho a Petera bok po boku bylo skvělé a je škoda, že to už asi neuvidíme.
Je vážně škoda, že takových záběrů není ve filmu víc. Je to prostě hodně splácaná barevná věc, náhodou se nazývající film. Neomlouvá ho, že je to komiksová adaptace.

P.S. Taky jste měli tendenci rvát si vlasy, když teta May spustila jeden ze svých monologů? :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.7.2007 22:17:16
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Právě teď jsem měl tu nekonečnou smůlu a viděl jsem tento "film". No......... nemám slov. To už nebylo ani k histerickému pláči. Kde mám začít? Ubrečený "superhrdina", dialogy a "hlášky" pod úrovní chráněnce ústavu pro duševně choré či "slavný běh před hvězdami a pruhy"? Pokud by se dělal sestřih a zůstala by návštěva restaurace, dítě s foťákem a ten úžasný moment nástupu závěrečných titulků, vznikla by celkem slušná dvorice humorných skečů na 10 minut... ale TOTO? Do TOHOTO čehosi bych nevložil ani zbytek svého měsíčního kapesného po večeři v pizzerii. Už v polovině této ukrutnosti jsem s jistotou věděl, že TO s přehledem překoná stupiditu takové perly hlouposti jako Underworld: Evolution nebo Kamňáku. Poté jsem ale nebyl schopen najít film, který by byl horší než TOTO. Tento paskvil nesledujte, pokud máte po ruce zbraň či ostrý předmět, s pomocí kterého byste mohli ukončit utrpení milosrdnou sebevraždou. Nechápu člověka, který dává tomuto kandidátu na nejhorší film všech dob v hodnocení více než 1/10... sám dávám 0/10 a stále si myslím, že je to moc. Pokud bych si měl vybrat, zda sledovat tento film či mít sex s mužem, začnu si neprodleně shánět lubrikační gel.... A to jsem měl kreslený seriál celkem rád.

PS: Taky jste měli tendenci rvát si vlasy pořád? Já se divím, že mi ještě nějaké vlasy na hlavě zůstaly.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 02.7.2007 07:58:38
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tillion píše:
PS: Taky jste měli tendenci rvát si vlasy pořád? Já se divím, že mi ještě nějaké vlasy na hlavě zůstaly.

jj, to sedí, já se ale ještě modlil, abych to vůbe přežil....

Příspěvek 02.7.2007 08:11:18
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já to sledoval na compu stylem- 5 minut hrůza děs, posuneme to o 15 minut, třeba se to rozjede, ale ono nic, takže jsem to posunul o třicet minut a když to ani pak nestálo za nic, vypnul jsem to a stisknul klávesu delete... 8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.7.2007 10:12:51
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já už to taky mám dokonce i český dabing k tomu jenom to stačí do toho filmu nacpat a jeto hotovo.Ten český dabing je z Kina nahraný ale kvalita zvuku je dobrá. 8) 8)

Příspěvek 02.7.2007 11:09:41
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

A co kvalita obsahu? Měl jsem tu smůlu, TUTO hrůznost sledovat s dabingem a byl strašnej...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Předchozí

Zpět na Filmy