Markus píše:
To měl seriál ještě v prackách maník co pracoval i na DS9 a i když triky byli příšerné příběh rozhodně nebyl špatný. Potom vstoupil na scénu úchvatný Kevin Sorbo a stal se producentem. Ihned vyhodil právě toho maníka z DS9, který vlastně Andromedu vytvořil a začal to dělat po svém. Už druhá sérka byla rapidně horší a od třetí už byl ten seriál k smíchu. Nadchlap Sorbo strhl veškerou pozornost na sebe, no dál to nebudu rozpitvávat.
Náhodou já jsem rád že to vzal Sorbo producenta na sebe. Mě to že toho "maníka" vyhodily vyhovovalo. Taky to vedl dobře a první série je stejně dobrá jako ostatní, ale v Sorbových rukách to bylo lepší. A triky maj dobrý.
A ke SW:
Ep.1- pro děcka + pitomý hrdina Anakin který mě nevýslovně štaval s každým slovem a pohybem
Ep.2- moc nepovedená romantika + divné a někdy nereálné chování postav, moc tam vnutily jedie
Ep.3- snažili se udělat největší trhák a přehnali to což je někdy moc divný.
Ep.4- naivní příběh - dobro x zlo nic víc, pohádka, žádná větší zápletka
Ep.5- asi nejlepší z nichm ty vesmírný scény nebyli nejhorší a část příběhu se mi docela líbila
Ep.6- Dobrá jen do tý doby než jsou na tom měsíci pak už je to o ničem. Fandil jsem tam těm zlejm
Celkové hodnocení - 1-3 nevěděli co dělat a snažili se tam nacpat co mohly,
4-6- strašně naivní a jednoduchej děj, pár dobrých momentů ale jinak nic
Celkově- nic moc 5