Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Jaký film jste naposledy viděli? (doporučte)

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

já Gesera v tomhle plně podporuji. Nikdo tě nenutí psát slohovky o pěti A4, ale alespoň nějaké menší osobní hodnocení o řekněme šesti řádcích. (můj osobní odhad)

BTW: a už dost OT
Obrázek

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

rossi001: Tak když napíšeš komentář na csfd, tak ho nemusíš přepisovat znova tady. Windows, Linux a Apple má funkci kopírovat a vložit (ctrl+c, ctrv+v u Win) :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Skrejm: co ti na to mam rict? jsem po nocni nevyspany,dojebany jak giganska hracka a ty mi tu napises takovou ironickou p.covinu..nebudu se rozcilovat,ale nemam k tomu daleko!
" IMMORTALITY "

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

já Gesera v tomhle plně podporuji.

Já taky!
Obrázek
Vyzývám všechny členy fora k plné podpoře Gesera! I vy si připněte jako avatara oznáček vyjadřující věrnost našemu ädminovi!

...a abych nebyl OT, viděl jsem po dlouhé době Konferenci ve Wannsee, čili cituji citaci ČSFD:
"Píše se 20. leden 1942. Je mrazivý den, sněží a nikdo netuší, co se zanedlouho odehraje v domě u jezera Wannsee nedaleko Berlína. Major SS Adolf Eichmann osobně dohlíží na to, aby pohoštění i nápoje připravované pro skupinu očekávaných nacistických pohlavárů byly bez jediné chybičky. V limuzínách s osobními šoféry se postupně sjíždějí nejvýše postavení muži Třetí říše někteří v uniformách SS, jiní v oblecích vládních úředníků, další ve zcela nenápadném civilu. Posledním z patnácti pozvaných je Reinard Heydrich obávaný šéf hitlerovské policie a říšský protektor. Už ve chvíli, kdy vkročí do vstupní haly, vzbuzuje mezi ostatními hosty zároveň obavy i respekt nejen proto, že má nejvyšší hodnost, ale zejména proto, že sám maršál Göring rozhodl, aby Heydrich svolal tuto tajnou schůzku a vyřešil na ní veškeré podrobnosti konečného řešení židovské otázky. V následujících devadesáti minutách právě tito muži rozhodnou o osudu milionů lidí v celé Evropě. A když konspirační setkání skončí, konečné řešení začíná."
A jako i potřetí je to mrazivé věrná cool adaptace, která nedělá žádné prvoplánové komentáře a je (podobně jako Dvanáct rozhněvaných mužů, kteří ji stáli inspirací) nadmíru zajímavá, ačkoliv se odehrává celou dobu v jediné místnosti.
10/10
Edit. Je jenom moder, nezvedej mu moc sebevědomí. :lol: LAZYjohn
Hele ty, nepleť se do toho! G
Bo co? Big G? :lol: L
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Díky díky díky.

Tak jsem taky viděl The Expendables.
Rubačky nádherný, ale výplň mezi nima je hrozná. Nejvíc mě dostalo, když se neznámý ženský a inkognito zeptali, jestli náhodou není jejich tajná spojka.
Taky mi docela vadilo pár point, třeba ten sníženej podhled ve skladišti, nebo poslední minuta filmu, kdy člověk věděl co se stane hned, jak to začlo.
Zpočátku všudepřítomná postava Dolpha Lundgrena byla neuvěřitelně klišovitá a závěr s ní byl pořádné WTF. Ale Jet Li a Statham se krásně vyřádili, a Snadprezident Schwarzenegger s Willisem potěšili.
Jak už jsem psal- rubačky se povedly. Já bych tomu dal 5/10
Radši ale dvojku A-Teamu než tohohle.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Zkouknul jsem tu konferenci - docela pekelný. Ze začátku mě ta jejich pompa bavila, ale postupem času mi úsměv taky zamrznul. Netroufám si hodnotit to jako film, ale vidět by to měl každej.

Filmy jako Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost najednou nějak ztrácej lesk...
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

MacGruber - 70%

komentar prevzat ode me z csfd

blablabla

Tohle neni pro Ty radoby inelektualy, kteri v tomhle filmu hledaji buhvi-jake originality a skryty myslenky a podstaty co tim chtel rejza rict. Tenhle filmek rozdeluje na dva tabory bud pecka anebo propadak, ja se priklanim na silnejsi 3* u hodne scen jsem se nasmal, nechybi brutalita:-D a ikdyz nekdy pitome kecy tam padnou, jedna se o fajn pocornovku ;-)
" IMMORTALITY "

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já v této snaze povině připisovat komentáře k filmům Gesera nepodporuji. Někdy se mi prostě nechce psát komentáře, ale jen sem hodit název a moje hodnocení v procentech.

Takže, také jsem shlédnul nový Stalloneho film a popravdě řečeno, zas tak se mi to nelíbilo.

The Expendables 53 %

PS: Jsem rád za každého, kdo zde hodnotí procenty. I když bych rád viděl, aby ho používalo více lidí nebo všichni, rozhodně bych to nikomu nenutil a nepředkládal mu to jako pravidlo.
Naposledy upravil Ivory dne 05.9.2010 10:11:31, celkově upraveno 3
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Může mi někdo prosím PMknout link na Konference ve Wannsee? Ať hledám jak hledám, tak je to buď česky, nebo to najde Prisonbreak Conspiracy :rflmao:

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já nikdy ta procentuální hodnocení nechápal. Co přesně by muselo být u Expendables jinak, aby tomu Ivory dal 54% a ne 53?

Víte, příspěvky s názvem filmů a s jakýmisi pofidérními čísly osobně těžko odlišuju od spamu. Když nemáš co sdělit- nepiš. :dontknow:
Obrázek

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Geser píše:
Já nikdy ta procentuální hodnocení nechápal. Co přesně by muselo být u Expendables jinak, aby tomu Ivory dal 54% a ne 53?

To je pravda, vždyť jednotlivec nikdy nehodnotí v rozsahu 1 až 100 hvězdiček (csfd má pět, imdb deset - a už to je docela dost), procenta se hodí akorát tak ke statistickým výpočtům. To abychom pak mohli udělat krásně objektivní žebříčky, jako 200 nejlepších filmů, atd.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Geser: No, jestli to nechápeš nebo nechceš chápat, to je tvoje věc, já budu i nadále psát příspěvky [ne vždy] jen se jménem filmu a mým hodnocením v procentech.
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Benga v záloze ( the other guys) - 78%

tri silnejsi pecky. Ferrell s Walhbergem jako nesouroda dvojka v pozadi hvezdnemu duu Jackson&Johnson, kd epozdeji vystupuji vyrazneji na svetlo, udelaji vsude kolem dobry brodel,se spoustou dobrych hlasek(obcas pitomych)
Dobra poloakcni komedie na jedno shlednuti

Eva Mendez a Michael¨"Batman"Keaton ve vedlejsich rolich nedostali tolik prostoru a tak jejich vykon hodil jen prumer..
" IMMORTALITY "

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ivory: Moc dlouho ti tu ale [ne vždy] nevydržej.

Btw odpovědět bys ale mohl. Zkousni to a těm co to furt idiotsky odmítají chápat to osvětli!
Obrázek

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Geser: V takovém případě to budu řešit přes adminy, nenechám si tu s*át na hlavu.

Doufám že ti spíš dojde, že si tu na ní se*eš sám. G

EDIT:Na druhou stranu, když to vezmu, když už člověk chce někomu něco opravdu doporučit na podívání a zrovna jen neupozorňuje na to co viděl, nějakou tu poznámku by k tomu napsat mohl. Takže tady máte jeden můj tip.

Iron Man 2

To byla ale jízda. Příběh pokračuje tam, kde skončila jednička, což je beru jako plus. Vlastně by se tyto dva filmy daly pustit bez problému hned za sebou. Podle předpokladu je tu všeho víc. Více akce, více postav, více výbuchů, více odkazů na jiné postavy z Marvel univerza. Ze začátku je to vlastně i dobrá komedie, Starkovo charizma dá díky hereckému umění Roberta Downeyho Jr. vzniknout mnoha vtipným situacím, což je také způsobeno dobrými dialogy. Jak se děj posouvá, je tu více akce. Triky jsou samozřejmě áčkové, ale občas mi vadilo umístění a natočení kamery. Střih byl docela obstojný. Bojových scén, kdy se řežou dva nebo více můžů v obleku tu bylo asi tak akorát, vedle toho je ale škoda, že postava Natashy Romanoff nedostala více prostoru, což platí i pro Nicka Furyho a Justina Hammera. Oproti jedničce jsem měl z tohoto filmu ještě větší pocit, že jde o slepení několika scén do jednoho filmu, ale není to tak hrozné jako třeba u loňského Gamera. Celkově jsem měl z Iron Mana 2 dost dobrý pocit. Výměnu Don Cheadla místo Terrence Howarda na postu Rhodeyho beru jako jasný klad. Terrence jako herce totiž vůbec nemám rád, Cheadle podlě mě umí hrát lépe. Navzdory několika mínusům tento film doporučuji, minimálně já jsem se u něho dobře pobavil.

81 %

Dva příspěvky pod sebou nepíšeme. Q
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Filmy