podivam se na tenhle topic a neveremim vlastnim ocim

vim ze je to proti pravidlu nadavat ale anubis22 je total osel

navic v sedmdesatych letech po sci fi pes nestekl zato star wars spustily svetovou sci-fi manii ktera do jiste miri vdrzela do dnes ja si osobne myslim ze bez sw by neexistovala ani ta jeho slavna andromeda a sg podlemne taky ne ano uznavam ze sw sou jine nez ostatni sci fi ale jak muze porovnavat efekty sw a andromedy ze sem si treba nevsim ze by v andromede byla bytva kadence bitvy o coruscant ja proti andromede nic nemam dokonce s ni mam jeste par vhs-ek navic jak mohl nekdo rict ze sv nemaj propracovany pribeh to jak palpatin nahlodaval republiku podle mne bylo genialni-ale nechci hazet spinu na palpatina ja si cetl knizku SW:mezigalakticka vyprava atam se ukazalo ze palpatin vubec nebyl takovy hajzl jak to vypadalo ale musim uznat ze E 1 a4 fakt byly naivni
ovsem ja nejsem klasicky fan star wars-vsichni zerou luka leiu hana zvejka yodu obiho atd ja zase palpatina vadera maximiliana veerse 501 legii stihacky TIE ISD a hlavne temnou stranu-jo kdyby star wars existovaly tak bych byl imperial jako remen