Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy WALL-E

WALL-E

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 11.7.2008 15:43:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Film začíná v roce 2700. Poslední operační stroj VALL-I stále plní úkol čištění Země se svým jediným mazlíčkem – švábem Halem, který mu dělá společnost. Malý robot, roztomilý a působivý, si za ta léta docela vyvinul svou osobnost. Bydlí v maringotce plné zvláštností a artefaktů z lidského života jako je Rubikova kostka, kuchyňský šlehač a jeho největší poklad – stará video kazeta s filmem Hello Dolly. Během začátku filmu si přidá do své sbírky novou věc – malou rostlinku, kterou zasadí do staré boty. Jednoho dne jde VALL-I po své obvyklé práci, ale blízko přistane kosmická loď. Kosmická loď vyšle malou, létající robotku Eye, která začíná na povrchu planety něco hledat. VALL-I se beznadějně zamiluje. Rodinná animovaná pohádka ze studia Pixar. (oficiální text distributora)

Film s dobrým hodnocením a spoustou srandy :D robůtků a obtloustlých lidí. vall-e se dost podobá starýmu dobrýmu číslu 5, je to skvělej film :wink:

Příspěvek 11.7.2008 19:06:53
Smith Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pro děti do 12 let skvělá podívaná :lol:

Příspěvek 11.7.2008 19:08:31
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

S tým nesúhlasím.Je to velmi dobrý film.A to mám viac ako 12 rokov.

Příspěvek 11.7.2008 23:18:03
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Smith: Dost omezený názor, myslím, že film má hodně co nabídnout.

Příspěvek 12.7.2008 00:47:44
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Fascinuje me ze aniz by dve hlavni postavy rekly neco jineho nez svoje jmena tak mezi nimi funguje ta "chemie" . Filmek me fakt prekvapil :D

Příspěvek 26.7.2008 12:04:18
ronin Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tohle je umění a velmi těžké udělat skoro němý film kde se robotci dorozumívají jne nějakým oraskáním a pískotem. Určitě se na něj kouknnu, díval jsem se na trailer a připadalo mi že to může být sranda.
coming soon or later

Zpět na Filmy