Nedávno jsem si stáhla film Ultraviolet. Je to sice americký, ale jinak ne moc známý.
Charakterizovala bych to spíš jako hranej komiks a příběh není nic moc, ale líbily se mi tam efekty, hlavně to skládání zbraní a Ultraviolet hraje M. Jovovich, takže v latexu určitě za shlédnutí stojí .
to Ashrak_22- Aha, tak to jsem nevěděl. Onehdy totiž přísahali že už toho mají po těch letech dost, a že Surprise bude jejich posledním počinem a potom končí.
to Shane- Ultraviolet bylo podle hodně lidí dost velký béčko, ale já jsem docela rád že takový filmy pořád vznikají. Mě se film líbil
to Phebeus- Jj, dost často jsem si pletl Aeon Flux a Ultraviolet (než jsem je viděl). Aeon Flux taky nebyl špatnej film, ale Ultraviolet byl podle mě lepší.
nevim presne do jake kategorie zaradit serii Dragon Ball (Z, GT), ale pro me to je super vec. Potom super kresleny francouzsky serial z vesmiru, nazev uz nevim, ale technika kresby stejna jako u Byl jednou jeden zivot.
A z hranych neamerickych rozhodne polska Sexmise, ceska Ikarie XB1, potom tusim rusky film, nazev si uz nepamatuju, ale byl o vyprave do vesmiru, kde byla pulka posadky roboticka a byli to dvojnici zive posadky. Behem vypravy doslo k navazani kontaktu s jinou civilizaci, ale roboti kontaktu byly niceni. Kontaktujici civilizace se snazila varovat pred nejakym vesmirnym virem ...
No a japonske filmy o vselijakych monstrech typu Godzilla ... Nebo japonske serie o robotech ... Vybec azijci maji dobrou tvorbu ...
athoscity: V tom případě se omlouvám, já nejsem nějaký zapálený sci-fista, takže osobně jsem o nich donedávna neslyšel, i když jsou známé
Rufu píše:
A myslím že sem by neměly moc přijít anime filmy (je jich milion),ale jen hrané.
No to se vsaď, že dobrých a neznámých anime je míň než hraných, neznámých a ne tak dobrých Slovem anime neznačím západní snahu...
Začíná to tu být in:
Blues for my dearest enemy(10. pt.)
You cry, when your dearest friend is gone. Would you cry, if your dearest enemy left forever? 1. část hotová
Když už jsi u těch japonských SF, tak co takový CASSHERN? To je podlě mně skvělé....jestliže se bavíme o neamerické sci-fi, viděli jste také třeba takovou SEXMISI?:-)
no třeba Noční Hlídka sice tam vyprchá většina Fantasy prvků a je to jen 1/3 knihy, která je nejméně o 300% lepší (hodně doporučuju) ale i tak je to nádherná ukázka, že i v dnešním Rusku se dá zrobit pořádný film![/b]
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in