Nevím, jestli Our Mrs Reynolds byla nejlepší, přišla mi docela předvídatelná (asi protože něco podobného bylo i v Enterprise), ale máš pravdu, že Jaynetown byla skvělá

Hlavně ta první polovina. Scéna se "zpěvákem" a pohledy posádky u stolu nemá konkurenci.
Jinak celkově, příjde mi to celé o ždibec lepší, než (námětem podobný) Farscape, asi kvůli tomu westernovému stylu, který se mi přece jenom líbí více, než cíleně kýčovité masky FS.
=====
Kao! Zase jeden seriál zkouknutej... I když má Firefly jen 14 episod, nebojím se ji označit za dosud ten nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl. DS9, Farscape, Enterprise, nejlepší řady SG, i samotná BSG, to všechno si alespoň u mně stojí pod Firefly. Možná jen o chlup, ale i tak. Strhující mix dobrodružství, dramatu, originálních příběhů a to vše zalité geniálními hláškami a scénami... nepopsatelné. Konec Firefly mě bere rozhodně více, než konec Stargate "chceme ještě jedenáctou řadu" SG-1.
Seriály jako Firefly mají 14 episod a seriály jako Smallvile mají pět řad. Příjde vám tohle spravedlivé?
Teď hop na Serenity a pak si to celé zkonvertovat na MP3, aby se mnou Firefly mohla cestovat kamkoliv
Ještě jednou: Sláva Klenotce! Hned zítra ti pošlu ty disky
<EDIT>Rayný, ale no tak tohle se nedělá

takhle psát dva příspěvky pod sebe. Hemi</EDIT>