No tak ten mir mezi Scarrany a Dozorci se mne osobne zas tak pevnej nezda, jelikoz byl zalozenej vlastne na hrozbe zniceni vesmiru cervimi dirami - ale Crichton uz je neovladal, takze ja bych tomu miru moc nefandil.
A Crichton s Aeryn mozna utekli z toho centra deni a nejde po nich ani jedna z tech dvou stran, ale to neznamena, ze se nemuze objevit nekdo dalsi. Krom toho, i kdyz celej serial po nich sli aspon Dozorci (Scarrani az pozdeji), tak spousta dilu byla o nekomu uplne jinym, jako napr Maldis, Nam Tar, Zenetani, T'raltixx apod... Tady bych taky nehazel flintu do zita. A oni dva zustali na Moye, takze Moya i Pilot jsou taky plne ve hre.
A nesmime zapominat na D'Arga juniora, o nem by urcite pripadny pokracovani bylo, to by taky mohlo bejt zajimavy.
Stary/mrtvy postavy by nahradily jiny postavy a nemuselo by to bejt tak spatny.
Tady nejde o to, jestli by bylo co natacet, ale jestli se Hensonovi chce natacet. Napadu ma urcite spousta, neni to zadnej amater, ale jde o to, jestli se chce znova vratit k jiz ukoncenymu serialu. Ale to jsou jen polemiky, nekdo proste doufa, ze to bude pokracovat, nekdo doufa v opak. Ja patrim do prvni skupiny