Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Hodnocení Farscape

Hodnocení Farscape

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Jak se vám líbý seriál Farscape - Známky jako ve škole.

Nejlepší seriál ze všech !
18
16%
1
52
47%
2
20
18%
3
13
12%
4
2
2%
5
0
Žádná hlasování
Nejhorší fůůůj!
6
5%

Celkem hlasů : 111

Příspěvek 05.1.2007 02:04:44
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Musím s Poem souhlasit Klenotko, teď tě čeká fakt vyloženě maso... mě osobně to změnilo totálně pohled na zbytek seriálu.

Klenotka píše:
Toto je spoiler!!!:
se dvěma Critchony, kdy si nemůžu pomoct, ale myslím si prostě, že ten na Moye je pravý a ten na Talynu ne.

Toto je spoiler!!!:
mě přirostl k hodně srdci Kryton na Talynu... už od začátku (konec první sérky) jsem si říkal že by se tam měli všichni nastěhovat a brázdit galaxii s nejmocnějším křižníkem, teď ještě spory s Kraisem... navíc Kryton na Moye je takový nemastný, neslaný prostě bue :)

P.S. Tenhle příspěvek bude vypadat graficky zajímavě :D

EDIT: Co se hlasování a hodnocení týče, musím si to ještě nechat rozležet v hlavě, než bych mohl oběktivně ohodnotit FS jako celek.
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 05.1.2007 13:27:10
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hele, hoďte sem někdo ty titulky na Jeremiaha, já měl titulky normální...

Chaoticovi sice Deadalus Demans nebo jak změnil pohled na seriál, ale mě spolu s Eat Me přesvědčil, že Farscape se nebojí naplno použít náměty, které se v jiných seriálech použijí jen episodně a nemají žádnou návaznost na další díly. Tohle je podle mě velký bonus FS.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 05.1.2007 13:44:10
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

http://farscape.babylon5.sk/titulky/Farscape_1_CZ_archiv.rar

Je to tam jako 1x14 a za tim je cislo 1250...
Ted jsem si nejaky pasaze cetl znova a fakt narez... Hlasky jako "A kdyby přiletěli ti Dozorci, o kterých jsem mluvil... budeme dělat, že jsme úplně blbí (žadný velký problém)" apod me dostavaj :lol: ... Umim si predstavit jak Charmera ta epizoda nudila :D

Příspěvek 05.1.2007 13:52:05
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sleduji Farscape! Jsem už u 4. sezóny a můžu říct, že nedělám nic jiného (teda taky chodím do práce a tak). Farscape je tak expresivní seriál a postavy tak životné a plné emocí, že mi úplně přebily i SGA a dokonce mojí Sheppofilii. SGA mi přijde teď taková moc vláčná - no snad se mi pro ni časem zase obnoví vášeň, ale teď hořím pro Farscape (taky díky Fazulině)!! Dnes se těším na další díl - jsem u 4 - 15! A je to čím dál větší závislost!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 05.1.2007 14:00:42
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

To uz jsi skoro na konci, takze se priprav na poradnej abstak:!:, az shlednes zaverecne titulky filmu (predpokladam, ze po dilu 4x22 a jeho neobvyklem konci si nereknes, ze uz ti to stacilo)...

Příspěvek 05.1.2007 14:52:40
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já to říkám pořád, že jsou kvalitnější věci ke koukání než dnešní SGčko...
Obrázek

Příspěvek 05.1.2007 16:12:56
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Teda Mrs. že už i tebe opustila Shepofilie....to se hodně divím. Fazulina přibrala dalšího Johna "do party", Klenotka částečně momentálně zapudila Davida, stejně jako já spolu s Michaelem, Paulem, Kavanem a Kirbym. Co to je ksakru za seriál, že nás obrací o 180°?! Btw. už mám 20% 2. řady a už se nemůžu dočkat. Kdy jsou nějaké prázdniny nebo volno, ať na to máme čas??
Jenom dotaz....Mrs. koho máš teď na pracovním stole pod sklem?? :D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 05.1.2007 20:42:22
Cam Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dal jsem 1 protože není nejlepší, ale je hodně dobrý
Landry:Máte dobrý čas, plukovníku.

Cam:Jo, to proto, že jsem vyjel brzy.
U pošty jsem špatně zahnul, asi po hodině jsem si vzpomněl na trénink speciálních jednotek a zjistil jsem, že jsem se ztratil.

Příspěvek 05.1.2007 21:06:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kolik's viděl?
Obrázek

Příspěvek 05.1.2007 23:01:36
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukala 4x13, Terra Firma a musím říct, že jsem se na tuhle epizodu strašně těšila. Já bych to snad ještě do začátku zkoušek mohla zvládnout :D Dneska si skouknu tak ještě tři epizody, zítra se přes den budu učit a v noci to dokoukám a v neděli se můžu zase učit. Ha, mám plán :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.1.2007 23:10:24
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sakra lidi kde to berete? Já to musim pracně stahovat a rekord je stihnout dvě (pro mě) premiérový epizody za den.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 05.1.2007 23:30:15
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sem si stáhnul 180mb verze. První díl se mi nelíbil a na druhý nepasovaly titulky... tak to šlo z disku... Ale když to tu tak chválíte tak sem si hned stáhnul torrent na !všechno! = 30GB. Odhad času=ležatá osmička :D Samotnej torrent měl takřka mega
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 05.1.2007 23:31:03
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotko nebyla jsi jeste vcera u 3x14 :?: :D ... Ty musis mit dobre krvavy oci :twisted:

Noximo nevim jestli v tom kompletu budou dobry verze... Ja stahoval rady jednotlive, aby to byly amc nebo fov verze, proste dvd ripy... U tech kompletu si myslim ze budou mozna ty vystrihany verze...

Příspěvek 05.1.2007 23:51:47
Anubis22

Odpovědět s citací

Tak, v neděli mám v plánu dokoukat Galacticu, pak mě čeká Farscape a pak Firefly.
Uvidíme za jak dlouho se na celí Farscape stihnu kouknout. Dávám si limit maximálně 2 týdny. To bych mohl stihnout.

Ty musis mit dobre krvavy oci

No, já je mám už teď, uvidíme jak budu vypadat když mě čekají ještě 3 týdny nepřetržitýho koukání na obrazovku.

Příspěvek 07.1.2007 03:13:45
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Teď jsem s hrůzou zjistil že 350 mb má jen první díl první série. zbytek první série má kolem 320 nejčastěji 327mb. V dalších sériích (vyjma čtvrté) jsou taky rozdíly ve velikosti, některé díly (konkrétně s3e3,e4,e6,e7) mají dokonce o sto mega méně. Můžete se někdo podívat jestli to odpovídá verzím na které pasují titulky?
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

PředchozíDalší

Zpět na Farscape