Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Hodnocení Farscape

Hodnocení Farscape

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Jak se vám líbý seriál Farscape - Známky jako ve škole.

Nejlepší seriál ze všech !
18
16%
1
52
47%
2
20
18%
3
13
12%
4
2
2%
5
0
Žádná hlasování
Nejhorší fůůůj!
6
5%

Celkem hlasů : 111

Příspěvek 24.11.2006 15:26:18
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Taky se pokračování trochu bojím, ale na druhou stranu věřím tvůrcům i hercům, že by to stálo za to. O nové náměty by snad ani nouze být nemusela, stačí se inspirovat nedávnými událostmi ve světě.
Pokud by do toho šli, šel bych s nima (a hltal bych to :) ).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 24.11.2006 21:26:50
Thorovo kladivo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nevím stáhnuté mám všechny série, ale začátek mě zatím moc nenadchl, ale třeba se do toho časem dostanu, ale ted nemám bohužel moc času :?
Kdo ví, že nic neví, ví víc, než ten, kdo to neví.

Mám si dát ještě jedno pivko nebo ne? Břicho říká že jo,hlava že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí...

Příspěvek 24.11.2006 21:45:32
Anubis22

Odpovědět s citací

Ten začátek musíš překonat, pak je to super.

(250)

Příspěvek 25.11.2006 20:26:18
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kdyby oznámili nové série nebo spin-off, nebo druhý film, tak bych čekal jak se to vyvrbí. Lidi co udělali Farscape udělali jednu z nejlepších space oper na světě, takže bych jim samozřejmě šanci dal ;-) Nicméně, nebyl bych tak nadšený. Mohlo by to být znovu skvělé, ale vím, že by to mohlo být mnohem horší.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 26.11.2006 16:11:13
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ten začátek musíš překonat, pak je to super.

Co dodat. Jednoznačně souhlasím.
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Příspěvek 26.11.2006 19:33:32
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

UGH... kdo by to zrovna odemě čekal, že to řeknu, ale mám rád Bena Browdera :) a nenávidím scénáristy SG1 zato, že mě jej ukazovali ve špatném světle :?
Uau, v 13ctém díle si to málem s Claudií rozdali :oops: :lol: .

No každopádně krom první episody (dobrý jen heliový prd :) ) jsou ty ostatní super :idea: Musím říct, že je to diametrálně odlišné od jiných sci-fi a svou jedinečností velmi zajímavé :) A abych si necuchal nervy s tím jakého dbila udělali scénáristi SG1 z Bena tak se již odmítám ze zvyku dívat na další díly SG1 a budu na ni házet takovou špínu jakou si zaslouží. :?

Btw. tu hialalaralalala la znělku ze začátku jsem si taky už musel stáhnout společně s obouma soundtrackama.

Fuckt sem natěšený na zbývajících 8 dílů první sezóny. OT:> Ale abych jen neprskal superlativy, tak můžete mi vysvětlit jak se některé INDIVIDUUM může opovážit tak ZPRASIT titulky svýmy DMNTNÍMI POZNÁMKAMI A POSTŘEHY JAKO V 1X14?
Konkrétně ten CHARMER (soulcharmer@gmail.com) musí být neskutečný *CENSORED* To fakt miluju, jak si někdo myslí, že má rádoby vtipné hlášky, které zakomponuje do titulků a tím člověku při koukáníse na seriál totálně rozhodí atmosféru :? Sám s tím při překladu bojuji, ale vždy si uvědomím, že když to má po mě ještě někdo číst, tak ho asi nebude zajímat kdejaký dbilní postřeh :roll: . Fakt mě díky těm "překladatelům" napadaj myšlenky stylu "Že bych vytáhl pár starých disket s kamarády z "virotéky" a podělil se s těma lidma o svou sbírku?"... navíc kvalita překladů na Farscape dostupná z titulky.com a titulkykserialum.net je co se týče nepřesností a faktických chyb bezkonkurenční. Jak pak mohu rozšířit mezi přáteli inglišski neznalými tak výborný seriál, když je tam tolik nepřesností a všelijakých vad. (nemlufje o nefalný šeštin)

Jinak na konec dotaz: Na netu sem viděl nějaký moovie s Farscape (datum výroby 2004) Peacekeepers Wars či jak... může mi někdo říct kdy se na to mám kouknout? (bo s B5 to byla docela fuška kouknout na to ve správném pořadí)

Tů Anubis22: Osobně doufám, aby se Andromedy ujali nějací povolaní pánové a z totálního propadáku, zkusili zkusili udělat ZCELA nový seriál Ačkové kvality :wink:
(třeba něco vzdáleně připomínající Galacticu, s kapkou onoho SG heroismu)... samozřejmě bez Herkula
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 26.11.2006 20:02:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hej, Chaoticu... já... já ti to říkal. Já ti to říkal! :lol: Jsem rád, že jsi prozřel. ;-) Bez výhrad souhlasím ;-)

PK Wars jsou ukončení Farscapu, zkoukni až po všech čtyřech řadách. A jsou ukončení opravdu fenomenální.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 26.11.2006 22:01:02
Anubis22

Odpovědět s citací

Chaotic píše:
Tů Anubis22: Osobně doufám, aby se Andromedy ujali nějací povolaní pánové a z totálního propadáku, zkusili zkusili udělat ZCELA nový seriál Ačkové kvality :wink:
(třeba něco vzdáleně připomínající Galacticu, s kapkou onoho SG heroismu)... samozřejmě bez Herkula

No, můj názor je takový. NECHCI POKRAČOVÁNÍ ANI SPIN-OFF. Ale když by udělali nějaký remake tohodle původního (natočili to znova, podle přání vetšiny) tak by mi to nevadilo. Ale nechtěl bych to z důvodu že se mi tenhle pravej originál nelíbí, nené. Bylo by to dobrý proto protože by jsme se pak mohly všichni hádat co je lepší. Mě by samozřejmě vyhovovala stará původní verze, tak bych obhajoval tu, a ostatní třeba zas novou, porovnávali by jsme to atd... Na originálu já nevidím nedostatky, takže není co vylepšovat, jen co zkazit.(tedy pro mě)

Jinak to jaks napsal po vzoru galactici po vzoru sg bez "herkula" to bych za boha nechtěl. Ale na druhou stranu, ať to tak natočijou. Pak by se dalo porovnávat.

Takže v tomhle připadě ano. Ať se do toho vrhnou podle vás povolaní pánové. Vznikla by dost zajímavá situace.
Já osobně to nechci, ale kvůli většině... Originál je nejlepší!!!
Ještě štěstí že už je to natočený. To už nepředělá nikdo.

Omlouvám se za :offtopic:

Příspěvek 26.11.2006 22:12:58
moniq Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dávám za jedna (teda jedna s hvězdičkou, kdyby to šlo :lol: ) A POKRAČOVÁNÍ NECHCI! je to dokonalé jak to je. :lol:
Miluji SG - ale poslala bych scénáristy na doučování ke kolegům z Farscape..... :wink:
naše fantazie a stejně tak prostory vesmíru jsou nezměrné
každá Cesta začíná prvním krokem...

Příspěvek 27.11.2006 09:12:02
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

2 Chaotic: Právě byly dokončeny finální korekce titulků na první 3 sezóny. Zatím jediný zdroj je na:
http://farscape.babylon5.sk/

Poslední sezóna bude v brzké době taky hotová.

Vyber z listu sezónu a stáhni všechny titulky v jednom archivu (je to pro verze FOV - 25 FPS).

Z jiných zrdojů se titulky nedoporučuje stahovat, protože to nejsou konečné verze.

A Charmer ulítl jenom v 1x14, jinde je to fajn. I když za ten úlet bych mu taky dal jednu do zubů.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.

Příspěvek 27.11.2006 11:09:38
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Farscape znám od této soboty a prožila jsem s ním dvou denní maraton - na jehož konci jsem závislá na Farscapu! Má to takovou svou zvláštní atmosféru - jak už bylo výše uvedeno. Měla jsem vůči Farscapu předsudky , ale ty se úplně rozplynuly. Ben Browder je úžasný herec! A to jsem kvůli němu nesledovala SG1 ! Sypu si popel na hlavu :lol:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 27.11.2006 13:41:54
HARDESH Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak FS je vážně fajn. Ze začátku jsem si nebyl jistý, jestli u toho vydržím. Někde jsem četl, že se musí přetrpět prvních 6 dílů a tak jsem toužebně očekával ten sedmý. Upřímně řečeno, jsem v něm žádnou změnu vůbec nepocítil. A až tak někdy ke konci první série jsem zjistil, že už jsem na FS vlastně závislý. Tak jako jsem býval na SG :D .
Jo a ta epka 1x14, to je ta s tím domorodým kmenem, jak ho tam vysadil "dominátorův" předek že?
No tam ten "titulkář" vážně ulít, ale je pravda že ze začátku, když jsem to tam prostě vůbec nečekal, jsem se dost zasmál. Dále už to tak zábavné nebylo. A je rozhodně dobře že to nepokračovalo v dalších dílech.
Jsem napnutý jak FS skončí, snad to vydržím a nepřeskočím ty 2 série co mi zbývají :P
A komu ještě nevynadali, ten jako by ani nežil! 8-)

Příspěvek 27.11.2006 14:26:24
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To rozhodně nedělej. Vývoj postav a děje je tak obrovský, že po přeskočení dvou sezón budeš mít pocit, že sleduješ jiný seriál se stejnými herci :) . A nebudeš vědět, která bije.
- No.

Příspěvek 27.11.2006 14:53:44
Anubis22

Odpovědět s citací

Jo farsape je dobrý, ale v těch titulkách na 1x14 je to strašný. Ty by se mělo odstranit. Ony ty komentáře můžou být zábavný pro výrobce titulek, ale ostatním jen kazijou zážitek z dílu.

Příspěvek 27.11.2006 15:09:09
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No vždyť jsem tu psal, že jsou hotové finální verze titulků. Zvlášť díl 1x14 jsem si prošel a po Charmerových koninách tam není ani stopy. Takže přestaňte brblat a stáhněte si správné titulky z
http://farscape.babylon5.sk/
- No.

PředchozíDalší

Zpět na Farscape