Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Hodnocení Farscape

Hodnocení Farscape

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Jak se vám líbý seriál Farscape - Známky jako ve škole.

Nejlepší seriál ze všech !
18
16%
1
52
47%
2
20
18%
3
13
12%
4
2
2%
5
0
Žádná hlasování
Nejhorší fůůůj!
6
5%

Celkem hlasů : 111

Příspěvek 26.6.2007 22:40:51
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klénotko, Klénotko, cos mi to udělala? Vždyť já po zkouknutí S04 a PKW nejsem schopnej ani normálně nadávat! Mé oblíbené frack naprosto přirozeně vystřídal výraz frell a stalkera jsem nenazýval toasterfrackerem, ale son of a Hezmot... To je divný... frack jsem musel trénovat... a tohle šlo samo... nemá to v sobě náhodou nějakou podprahovou cosi? To jinak není možné...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.7.2007 16:20:24
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak a Farscape mám kompletně shlédnut.
Takže moje hodnocení:
1.série - No tady se to ještě začíná rozjíždět, takže průměr, občas lehký nadprůměr.
2.série - Silně nadprůměrná, místy až geniální.
3.série - Podle mě nejlepší ze všech. Naprosto geniání.
4.série - První polovina mě trochu zklamala svou průměrností. Druhá polovina je však opět naprosto skvělá a opět se objevují geniální díly. Takže celkově nadprůměr.
PKW - No ta první část mě trochu nudila. V té druhé se to opět rozjelo a dostalo ten správnej spád. Celkově hodně dobrý. Jenom to trochu zkazil ten trapnej happy-end.

Farscape celkově - Rozhodně jeden z nejlepších seriálů všech dob.
Konichiwa!

Příspěvek 01.7.2007 16:42:27
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dr. Modřenka: Snad kromě první části PKW s tebou téměř se vším souhlasím a to včetně toho happy-endu. Ten mi opravdu to taky trochu zkazil, ale i tak se mi celkově film líbil.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.7.2007 16:48:30
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak přiznávám, že happy-endy taky moc nemusím, ale tady mi to ani tak moc nevadilo. Bylo to sice trochu přehnaný, ale alespon tam někdo umřel, což si myslím bohatě stačilo (kdyby tam všichni poumírali, tak to by byl zase opačný extrém a dobře to skončit muselo:)). Jinak PKW mám hrozně ráda a myslím, že je to perfektní zakončení skvělého seriálu..

Příspěvek 01.7.2007 18:39:17
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslim, ze ten "Happy end" byl skvelym vyrovnanim ztraty jedne z hlavnich postav a jako skvela pocta teto zminene postave... Nevim, jak by to slo zakoncit lepe. Ale proti gustu zadny disputat a kazdy ma rad jinou kavu :wink:

Příspěvek 01.7.2007 20:45:18
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mně by vůbec nevadil happyend bez jakýchkoli úmrtí. Sice už by to nebyl tak úplně Farscape, ale co. Happy endy já rád. :) Sice ne takové ty klišoidní, ale u Johna a Aeryn jsem ochoten odpustit i hodně klišoidní. :oops:
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 01.7.2007 21:04:10

Odpovědět s citací

Masaker postáv na konci PKW bol fakt hustý. A ten happy end mi prišiel tiež fajn. Veď by ste snáď nechceli, aby umrel ešte niekto napr. zo zaľúbencov a ostal ako slobodný rodič :D
CSFD alias FlashFXP

Příspěvek 01.7.2007 21:26:30
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já bych spíš raději, aby zemřeli všichni. Například, aby Scarani a PK neuzavřeli ten mír a všechny pohltila ta černá díra.
Konichiwa!

Příspěvek 01.7.2007 21:33:53
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No já to i tak čekal. Zničeni tím po čem nejvíc toužili. :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.7.2007 21:37:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, tak by to bylo asi nejlepší. Tak to má dokonce až filozofickou hloubku.
Konichiwa!

Příspěvek 02.7.2007 06:12:10
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo, to by bylo poselství - "Ať se snažíš, jak chceš, nakonec se to všecko podělá."
Děkuji, nechci. Možná v knížce, ale v takovémhle seriálu ne. Vždyť tohle byla taková temnější pohádka (pro ty starší) a pohádky mají končit dobře.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.

Příspěvek 02.7.2007 08:59:44
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No právě - byl to seriál a ty by měly končit dobře..Mě se teda nelíbí představa, že bych se dívala na seriál dlouhý několik sérií, prožívala vše s hlavními hrdiny :) a nakonec bác - všichni zahynou? To bych asi dost silně protestovala nebot by mi to seriál trošinku znechutilo..

Příspěvek 02.7.2007 09:15:05
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No, především by bylo dost na nic, kdyby zabili všechny postavy... když krystalizovali Johna a Aerin, docela mě to namíchlo (kdyby je na začátku PKW neoživili, vůbec bych se na ten film nedíval) nedovedu si představit co bych dělal, kdyby to udělali se všema, to by u mě seriál propadl na nejnižší příčku- je to pohádka a ty mají končit vždycky dobře, takže katastrofické scénáře do tohohle vůbec nepatří...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.7.2007 10:55:59
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale zase když to dopadne špatně, tak na to člověk jen tak nezapomene. Pořád si bude v hlavě přehrávat celej seriál a přemýšlet co udělali hlavní hrdinové špatně. Když to skončí dobře, tak je to skoro odsouzeno k zapomenutí. (Můj názor)
Konichiwa!

Příspěvek 03.7.2007 11:35:48
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

S přínosem špatných konců souhlasím, nicméně u seriálů dávám přednost koncům dobrým. Jinak ve FS udělali hlavní hrdinové hodně věcí špatně i tak, takže přehrávat v hlavě můžeš ostošest.
A co se týká zapomenutí, mrkni na americká, kanadská a australská fóra o FS a zjistíš, že o nějakém zapomenutí nemůže být ani řeč. 8)
- No.

PředchozíDalší

Zpět na Farscape