Jo, postavy jsou ve Farscape to hlavní. Počkej, až se dostaneš k 116 a dál - tam to pořádně začne.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!
Já jsem u 1x07 a dost se mi to líbí.Chvíli mi trvalo zvyknout si na ty "zelené mužíčky" ale byz nich by nebyl FS ono JInak mi titulky sedí zatím na vše
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.
Už se tu o tom někde mluvilo - jsou dvě různá číslování, jedno je tuším australské, druhé americké (nebo jedno podle TV a druhé podle DVD?). Hlavně to jde poznat v první sezóně, ve druhé už jen jeden díl a dál už je to dobrý.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!
Tak já to nestahuju, s mojí rychlostí by to dříve bylo na Nově, dostal jsem to poštou od kámoše naštěstí.
Jinak jsem teda u 17. dílu a nevím no, posledních pár episod se mi zdálo docela slabých po té úžasné první polovině. Doufám, že brzo změní schéma děje, u Throught the Looking Glass jsem se už docela nudil.
Jak mám ty titulky skloubit s tím videem?? , u SG mi to jde normálně že otevřu video v (BS playeru) a titulky chytnu a vhodím do videa ale u tohohle mi to nejde a vždycky se celej BS player ukončí