Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape S01x20 - Hidden Memory

S01x20 - Hidden Memory

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Příspěvek 21.7.2006 07:35:31
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Taking the stone je fakt o ničem. A jestli máš ty původní titulky od Deiva2005, tak to jsou pro změnu nejhorší title ze všech (jestli si to budeš chtít vypálit, stáhni si z archivu moje opravené).
Picture if you will se mi moc nelíbilo, ale zase špatné to taky nebylo. Ale The way we weren't je podle mě lepší.
Naposledy upravil John Skylark dne 11.8.2006 12:42:29, celkově upraveno 1
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 21.7.2006 10:57:15
rowdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevím, mě na Way we weren´t docela štvalo že to vytahují tak pozdě. Kdyby to bylo někde v půlce první série, tak je to bomba, ale teď už to působí tak trochu rozpačitě. Ale jinak je to dobré, akorát že to podle mě přišlo moc pozdě.
THE COLLECTOR
MORGAN PYM appears to be in his mid 30's, but was in fact born in 1322 AD, in Nuremberg. he could escape the trip to Hell if he agrees to collect souls from others who have dealt with the Devil.

Příspěvek 21.7.2006 11:00:10
rowdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A dream a litle dreams sice taky není hned v návaznosti, ale je to tam tak trochu jakoby vysvětleno. A tak v půlce mě to dost chytlo, to je jeden z lepších dílů.
THE COLLECTOR
MORGAN PYM appears to be in his mid 30's, but was in fact born in 1322 AD, in Nuremberg. he could escape the trip to Hell if he agrees to collect souls from others who have dealt with the Devil.

Příspěvek 09.8.2006 20:49:12
Elvisforever Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

John Skylark píše:
... Bráchu jsem už k Farscape dotáhl, teď se možná chytne druhý.

Chytil :D :D Sleuju to teprv tyden a pul (s tim ze cely minuly tyden a vikend sem byl na brigade) a prave sem dokukal na 2x14 Beware Of Dog a musim rict ze me to fakt chytlo cely ten serial :twisted:

Příspěvek 28.8.2006 22:23:59
Anubis22

Odpovědět s citací

Hmmm Dobrej seriál. Jen trochu divnější.
Naposledy upravil Anubis22 dne 04.12.2006 17:51:24, celkově upraveno 2

Příspěvek 30.8.2006 12:45:46
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jak divnej? Proč divnej? Nějak to upřesni.
A kolik dílů jsi zatím viděl?
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 08.9.2006 06:15:34
moniq Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rozhodně to není divný seriál, mě se moc líbí :D :D :D
naše fantazie a stejně tak prostory vesmíru jsou nezměrné
každá Cesta začíná prvním krokem...

Příspěvek 04.12.2006 17:51:42
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ano, je skvělý ale je divný v dobrém slovasmyslu.
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Předchozí

Zpět na Farscape