Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica 4x20 Daybreak Part II

4x20 Daybreak Part II

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 21.3.2009 03:33:25
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak to právě dokoukávám :)

nejvíc mě dostala scéna kde:
Toto je spoiler!!!:
Cavil zařve Frak! a odstřelí se
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 21.3.2009 10:59:59
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Epické. Nic jiného nejde řict. Mělo to všechno, co by finále mělo mít. Velké vesmírné bitvy, spoustu akce, ale nejlepší stejně byly scény, kdy se nebojovalo. Ten velmi emotivní závěř byla nejlepší část z celého dílu. Baltarovo You know, I know about farming... mě prostě dostalo. Takže na Galacticu, nejlepší loď ve flotile.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 21.3.2009 12:25:24
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

NA Galacticu nejlepsi lod ve flotile . Atlantis by se mohla ucit jak skoncit serial . Škoda že už je konec. :cry:
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 21.3.2009 15:12:42
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak sem si uspesne pobrecel. Kdyz se Galactica po zaverecnem skoku malem rozpadla tka uz mi vlhly oci, ale v porovnani se zaverem na Zemi se to neda srovnat..
uzasne,dokonale zpracovani,nemma slov...
Na Galacticu, nejlepší loď ve flotile.

Příspěvek 21.3.2009 16:20:21
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Opravdu důstojný konec jednoho z nejlepších seriálů dnešní doby. Nejvíc se mi líbilo asi tak posledních 5 minut a Ron Moore jak si čte National Geographic, hezká třešnička na dortu.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 21.3.2009 17:24:05
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no je asi zbytečný to jakkoliv komentovat, bylo to zkrátka dokonalý. Takovej příděl emocí jsem nečekal, některý scény byly naprosto úžasný a vehnaly mi slzy do očí, zejména ta s Baltarem jak mluví o farmaření. To, co je Starbuck jsem opravdu nečekal, Head postavy jsem tak nějak očekával, Operní dům taky nářez.

To veškerý střílení a bitvy byly pro mě v dnešním díle a celkově v celym seriálu naprosto nepodstatný. O co mi šlo, byly postavy a příběh. A to jsem dostal.

Po dnešku musim říct, že BSG přeskočila Babylon 5 na špičce mých top seriálů. A pochybuju, že někdy bude nějakej seriál, kterej bude pro mě lepší.

o hudbě se ani nebudu rozepisovat, dokonalá.

teď už se musim tomu smát, jak si strašná spousta lidí minulej tejden stěžovala, že ta tvůrci dali ty flashbacky, že to bylo zbytečný, nudný, etc. Dneska se ukázalo, že byly podstatný.

Abych to shrnul, pro mě nejlepší dárek, jakej jsem mohl dneska dostat k narozeninám
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 21.3.2009 19:34:49
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Takhle jsem naposledy obrečela konec Babylonu 5. Tenhle konec se mu vyrovná víc než důstojně (i když "poprvé" je to jen jednou :smile: ). Vybrečela jsem tu půlku balíku kapesníků. Naprosto parádně to zakončili, všechno vysvětlili a ještě zdvihli varovný prst na konci. Až mě zamrazilo.
Nový prezident byl docela vtipný, ale dávalo to smysl. Baltar se konečně v poslední epizodě pochlapil. A dokonce dokázal udělat proslov bez toho, aniž by se rozbrečel (za to rozbrečeli diváky, asi účel :D).
A chudák Adama :( Když konečně mohli být spolu.... :cry:
Jediné wtf je Starbuck a trochu nechápu, když věděla, že "musí jít", proč nezůstala se Samem. Ale to je jen malá připomínka.

Když sem patnáct minut před koncem vlezla máma, myslela jsem, že po ní něco hodím. :smile:

Na Galacticu....! :cry:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.3.2009 19:47:58
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka: Starbuck to imho. došlo aý když stála na Zemi. šla se akorát rozloučit a zmizela. Navíc jí Sam řekl, že s uvidí na "druhé straně"
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 21.3.2009 20:45:22
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

opravdu výborný díl. Důstojné zakončení seriálu. Škoda, dal bych si říct ještě pátou řadou, ale do ronovi hlavy jsme neviděli, když se tehdy rozhodl to ukončit
Obrázek

Příspěvek 21.3.2009 22:48:19
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jednoduše nejlepší hodina a půl mého života.... celé jsem to probrečel samozřejmě :) . Bylo tam fakt všechno, skvělá akce, napětí, vyřešení prakticky všeho, prostě naprosto úžasné!!!!! BSG pro mě už navždy zůstane nejlepším seriálem... A ten konec mě naprosto nechutně dostal :)
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 21.3.2009 23:05:10
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Co na to říct?! Brečim jak želva krájící cibuli... Takhle moc mě dostaly jen poslední díly B5.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 21.3.2009 23:13:33
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No, já nemám slov. Vážně síla. Tleskám Ronu Moorovi.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 21.3.2009 23:38:03
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nejlepší konec seriálu, kterej sem kdy v životě viděl...

Vyřešení, pochopení, akce, smrt, naprosto všechno.

Takhle si představuju seriál, jako Battlestar Galacticu.

To the Galactica, the best ship of the fleet.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 22.3.2009 00:13:37
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě to taky sebralo a mrzí mě, že je konec, i když takový konec asi spíš potěší. Skvělá hudba... Mrazilo mě v zádech a seděla jsem jako přimrazená. Lokalita na Zemi byla vybraná skvěle a to, že se rozhodli, že začnou od začátku a poslali všechny lodě do Slunce.... úžasný. Galactica byla pro mě jedním z nejemotivnějších seriálů vůbec.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 22.3.2009 00:15:47
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak takto jsem si naposledy pobrečel.....ani nepamatuji bych byl upřímný. Skvělý díl, geniální zakončení dokonalého seriálu.
Souhlasím s g.o.d.em, střílen mi přišlo RELATIVNĚ nepodstatné, naopak když už byli na Zemi (číslo 2 :-) ) tak ty scény tam byly dokonalé, emotivní. A to ať už se jednalo o prezidentku a admirála (mimochodem Pythiiny svitky lhaly - Umírající vůdce povede......ale sám se tak nedostne, nebo jak to přesně bylo....a prezidentka se na Zem dostala (a jestli to byla Starbuck, tak to zase neby uumírající ale zemřelý vůdce ) Ale zbytečně moc filosofuji nad skvělým dílem.), nebo o Heru, Hela a Athenu, nebo Saula a Ellen.

Na Galacticu, nejlepší loď...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Další

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica