| Toto je spoiler!!!: |
| Tenhle díl skýtal hodně odpovědí co se historie Cylonů týče, a že to bylo hodně zajimávé |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Tenhle díl skýtal hodně odpovědí co se historie Cylonů týče, a že to bylo hodně zajimávé |
Vůbec mi nepřišlo, že by to nějak ztratilo atmosféru.
jinak by mě i dost zajímala ta látka co vše obroste
...(prostě nemám co říc 
stargate-hra.ic.cz

| Tak po minulém dvoudílu se to trochu uklidnilo... Mark Jackob: Myslim, že ta ress. ship neni speciálně pro pětku, prostě Ellen se znovu narodila, protože ta loď ještě v době Nové Capricy existovala... Jinak, věděl jsem že Cavill je parchant ale že to je spíš psycho-magor, který má mindráky z toho, že má oči ze sliznice?! Jsem i rád, že se Boomer konečně ukázala v dobrém světle.. už jsem se začínal bát, že tu Ellen vážně rozkuchaji. Jinak ty dialogy mezi Johnem a Ellen byli dosti povedené, řekl bych a skutečně nám toho hodně odhalily.. Sam, pokud se vůbec ještě probere ztratí paměť, takže Ellen bude jediná která to dokáže vysvětlit, jenom jsem zvědavý, jak chtějí Galacticu najít. A když už jsme u tý lodě, vypadá to, že o ní snad do konce seriálu nepřijdeme, tedy pokud použijí ten bionátěr od Cylonů...Na to jsem taky zvědav, protože to jistě u posádky neprojde jen tak (i když pochybuju, že by tam teď kdokoliv chtěl dělat nějakou vzpouru ![]() |
| Teď jestli jsem to dobře pochopil, když Ellen Johnovi říká, o tom, že ho stvořila podle svého otce, její otec byl taky Cylon = 13.kmen, který už nepoužíval ressurection, ale soulož???? A proč odešli vůbec z Kobolu, tam bylo taky něco jako "válka"??? |