| Toto je spoiler!!!: |
| Masakr, on nechal postřílet kvórum! |
Perfektní epizoda uzavírající vzpouru, hlavně se dost těším na další epizodu, konečně to vypadá, že se něco dozvíme soudě podle traileru
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Ano Zarek nechal postřílet kvórum, což se dalo čekat. Bohužel tenmtokrát mě díl zklamal. Opravdu by bylo zajimavejsi kdyby nechali Adamu a Tighe zastrelit a museli se vyrovnavat s pomstou prezidentky, nez tahle jednodenni vzpoura. Ted jsem zvedavej na Fifth v pristim dile. Vypada to ze se muze nejakym zpusobem Resurectnout.... |
| potěšilo mě akorát postřílení Kvóra Zarekem postřílení Adamy Romo a jeho upíchání postřílení Sama a ještě možná jak to Narcho vypálil do basestar |
| Galactica skočila na náhodne souřadnice a tam už si ji klidně mohli vzít zpátky |

| Naštvaná prezidentka je super Už ve chvíli, kdy nechal Zarek postřílet kvórum (a v tu chvíli jsem řvala na monitor, aby se Gaetovi konečně rozsvítilo), jsem si říkala, že je jasný, jak to skončí. Tyrol krtek zachránil situaci, skvělý Doufám, že Sam to přežije Co ještě....právník! Ten ukázal, že pero je silnější než meč |
právník byl skvělý ![]() Ač se mi samotnému nechce věřit tomu, co ted napíšu, tak mi na konci bylo vážně líto Gaety...Zareka ne, toho měli popravit už dávno, ale Gaety, i když jsem ho už několik dílů nesnášel, mi přišlo líto, protože když konečně pochopil, co udělal, tak bylo pozdě .... Jinak scéna, kdy admirál se svou miniskupinkou jde po chodbě a stále se to rozrůstá až je to šílený dav byla taky nádherná. Mno a Sam, zrovna u něj mi je líto že ho postřelili, i když zase mohli ukázat kary rozdvojenost a to, že jí na něm vážně záleží... V každém případě jsem zvědavý, jestli to přežije A jako poslední - Tyrol. Netušil jsem, že je tak "jednoduchý" odpojit FTL pohon, ale stejně mě víc zaujalo to, čemu se divil na té stěně ![]() |

| To jo. To bylo takový dost černý humor přišlo mi. Celý díl ho bolí noha a těsně před popravou to přestane. Jinak skvělý díl, i když jak už bylo řečeno trochu uspěchaný. Ty trhliny u FTL vypadaly dost zle. Galactica asi půjde brzy do háje. Dalšího boje určitě už není schopná. |

stargate-hra.ic.cz