Tak dnes ve 20:00 nám (fanouškum BSG) to začíná. Dnes NC odvysílá první epku a při této příležitosti se chci zeptat jestli by byl někdo tak ochotný a nahrával si tyto epizody na rekordér a dávat třeba na uloz.to.
No minimálně na první díl se budu dívat určitě, jsem hodně zvědavý jak to zvládli. Každopádně upoutávka byla dle mého názoru o ničem. A fakt bych chtěl vidět někoho kdo si bez minisérie nebude po prvním dílu říkat něco jako: "co to ksakru je? A očemže to je?"
Ona hlavně Nova Cinema není v digitálu, ale jen na satelitu a kabelovkách
Jsem si jistý, že na WF se to brzy objeví
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Na první díl se kouknu, možná budu i nahrávat na recorder, ať jsou nějaké pointy na rapid.
Nevíte jestli jsou na Cinemě reklamy v pruběhu filmů nebo serálů? Sice už jí mám tak pul roku ale doteď jsem se na ní nedíval.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
nejvice me štve že na NC davali AktaX nějak od 5-6 řady a to bylo za ty první 2-3 měsíce jediné co tam bylo, takže mi potom nevadilo, že to O2 zase vyplo, ale ted mě to pěkně štve!
Jinak reklamy pokud vím tak nebyly, sice jsem sledoval jen pár dílů Akt, ale ty běžely v primetime nějak od 20:05 - 20:50 bez přestávky (ale zas mají větší logo než nova)
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
To máš ale IPTV od O2, ne digitální pozemní vysílání...
No tak první díl je za náma a za sebe musím říct, že se jim to fakt povedlo. Takhle dobrý dabing už tu dlouho nebyl. Nic mi netrhalo uši, ať už hlasy nebo technické názvy atd. Ta spolupráce s fanoušky tam jde hodně vidět, hned je to na jiné úrovni. Hodně se mi líbil kontrast mezi starým Adamou a Saulem, hlasy těch dvou se podle mě povedly asi nejvíc.
Docela dost velké překvapení. Rozhodně si v pátky čas na BSG najdu. Není to takový dopad jako byla SG-1 na nově. Za dabing BSG má u mě Nova zatím plus.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.