Frak me ..tohle byl díl jak sviňa, tohle drama miluju, ani náhodou mi vycpávkovej nepřipadá, to už spíše Collaborators, ale tohle nikoli. Tohle je orig styl BSG.
Je nádherný, že Kaře to v hlavě už přeskočilo a vrací se...hlavně tam byla moje oblíbená Racetrack, nemůžu si pomoct, je to kočka
Jinak bylo dobře vidět na Viperu, že Lee je Major , takže bez lodi není komandér.
Ještě jsem, ale v tom ruchu vysílaček vůbec nepoznal jestli tam někomu říkali CAG, protože Kat a CAG tam zní úplně stejně, ale Lee se vyjadřoval, že sou to jeho Vipeři, takže asi bude CAG on, vzhledem i k hodnosti.
Taky Saul..to jeho "You wont be seeing me again" bylo dost drsný. Myslím, že brzy bude oficiální XO doopravdy Helo. Takže otazníky bych moc neviděl
Dost mám nahnáno kvůli Sharon, protože objevily tu Baseship, tak aby nedostala tu nemoc, už jen kvůli tomu, že teď má volací znak Athena, to je sexy
Snad jim dojde, že spousta mrtvejch cylonů znamená, že by tam Athena neměla lítat.
A Baseship mě naprosto dostala, dost brutální jak je řízená těmy Hybridy.
Ohledně Number 6 v Baltarově hlavě, ještě víc mě utvrzuje, že je tu třetí strana, která hraje dost záhadnou roli..brrr, úplně mě přitom mrazí v zátylku
To zařízení co našli, podle toho co říkala umírajcí Number six, je to nějakej Beacon, čili maják, ale nějakým způsobem chraněný, repsektivě ojedovaný, dle jejích slov. Určitě má podle mě jinej význam, jen jako vedlejší funkci zabíjí cylony.