Raynore, spíš by se tu dalo říct, že "to, že se tobě B5 nelíbí, ti neberu, ale nezobecňuj to hodnocení na všechny"

90% lidí, co B5 vidělo, asi vidělo něco jiného, než ty. Ono když taky přestaneš koukat v tom nejnapínavějším, a pak se divíš, že už to po těch osmi nebo kolika měsících není ono, s tím asi taky bude mít co dělat.
Každopádně kdybych měla hodnotit u BSG jen první dvě série, tak dám asi i plný počet. Ale pak to skočilo "o rok později", postavy byly čím dál nesympatičtější - a nemyslím ve stylu, že jim člověk chvíli fandil a chvíli ne - mně se tam postupně zprotivili snad všichni kromě mladého Adamy, který se ke konci aspoň trochu našel (našel sebe a mozek, což se o ostatních moc říct nedalo). Zbabělý a uřvaný Baltar, jehož chování přestávalo dávat postupně úplně smysl. A hlavně spousta a spousta nevysvětlených věcí - celé čtyři roky tam mají vidiny, jak honí Heru po divadle, aby se pak během 30 vteřin v poslední epizodě setkali na chodbě? wtf? A co Starbuck? S tou bylo jako co?
Tohle se zkrátka u B5 nestalo a je mi jedno, že tam jeden či dva herci nebyli úplně špičkoví. Když navíc B5 byl natočen o deset let dřív, kdy byly taky úplně jiné nároky na seriál.
Nemám ráda číselná hodnocení, ale pokud si mám vybrat, tak asi 6 či 7/10.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.