Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Caprica epizody

Caprica epizody

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Líbí se Vám Caprica?

Ano
38
78%
Ne
11
22%

Celkem hlasů : 49

Příspěvek 27.3.2010 21:15:07
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

COŽE... já myslel, že bude ješte jeden díl... NEEEEEEEEEEEE.... btw: Svoje hodnocení dám, až budou titulky, nechci tady spoilerovat...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 01.4.2010 23:51:18
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ako môžu na konci marca vyhlásiť letnú pauzu? :D :wall:

Příspěvek 02.4.2010 08:25:56
Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Se všemi souhlasim,sem se tak těšil a oni?no to si pěkně u mě zavařili
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

Příspěvek 02.4.2010 09:12:24
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

190 dní... syfy je na nás opravdu milá... :( no a k hodnocení, poslední díl byl velmi napínavý, trošku mě štve jak se Philo zachoval, ale tak co se dá dělat no... 9/10 :)

Příspěvek 04.4.2010 18:03:33
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jaksi jsem zapomněl, ale doplním to...

1x09 - End of Line
Úchvatné, napínavé až do konce a konec ještě napínavější... vůbec bych se nedivil, kdyby se Amanda Zabila, Cylon/Zoe si to taky pěkně rozházela a myslím že Daniel má pěkně nahnáno... každopádně se velmi těším na další půlku sezóny...

95%

Příspěvek 04.4.2010 18:55:52
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Díl Rebirth (1x02?)
Půlka stopáže úplně WTF. Scény (doslova) při přepravě, zkouřená Polly Walker...
A neříkejte mi, že v místnosti s prototypem není jediná blbá bezpečnostní kamera.
Technologie a celá ta BSG návaznost je imho naprosto nezvládnutá. Od detailů jako barva Adamových očí, protivného pípání na školaččině mobilu po přehnaně vyspělý svět kolonií s pár zase nepochopitelně retro aspekty (ikdyž Little It... Tauron se mi zamlouvá).

Asi budu koukat dál, protože se mi dost líbí, jak je to točené.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 04.4.2010 22:18:15
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přehnaně vyspělý svět kolonií?
Těch očí jsem si nikdy nevšiml, asi mu stářím vybledly :lol:
btw: retro je cool (aspoň teda v podání Caprici)
Obrázek

Příspěvek 04.4.2010 23:40:59
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nezdá sa mi to prehnane vyspelé, určite nie, vzhľadom na to že majú zmáknuté vesmírne cestovanie.

Příspěvek 04.4.2010 23:54:33
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Stejně mi přijde podivný, když používaj lodě (námořní) a to by měli bez problema zvládat cesty vesmírem (teda aspoň sluneční soustavou). Když zvládnou letět od planety k planetě a mají FTL (Sice jen armáda, ale mají) s kterým můžou ještě dál, tak na co mají námořní lodě. Ale jinak myslim, že ten retro styl (v podání Capricy) se mi líbí taky. K epizodě. Byla perfektní. 92%. Ten trailer na druhou půlku to je teda taky nářez. Perfektně udělaný. Těch 186 dní bude hodně těžkejch.

Příspěvek 05.4.2010 08:56:30
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Add místnost s prototipem... Je dost možné že tam vůbec nejsou, jelikož je to soukromá laboratoř... Ale i kdyby byly, což by bylo samozřejmě logičtější, se může stát, že by Daniela nenapadlo je kontrolovat...

Add retro: Někomu se líbí, někomu ne... mě třeba ano a navíc je to prostě styl Galactcy, to je jako proč brána vypadá tak, jak vypadá a ne jako tu co měli Toláni, i když vypadá moderněji a ne jako nějaký artefakt...

Příspěvek 05.4.2010 09:36:43
SkullTAP Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

BigQ@123 píše:
Stejně mi přijde podivný, když používaj lodě (námořní) a to by měli bez problema zvládat cesty vesmírem (teda aspoň sluneční soustavou). Když zvládnou letět od planety k planetě a mají FTL (Sice jen armáda, ale mají) s kterým můžou ještě dál, tak na co mají námořní lodě. Ale jinak myslim, že ten retro styl (v podání Capricy) se mi líbí taky. K epizodě. Byla perfektní. 92%. Ten trailer na druhou půlku to je teda taky nářez. Perfektně udělaný. Těch 186 dní bude hodně těžkejch.

Myslím, že důvod pro používání námořních lodí je velmi prostý. Jsou zkrátka levnější něž letadla (natož vesmírné lodě). A co se týče retro stylu, tak mi vyhovuje a líbí se mi.
[img][http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpg]http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.4.2010 09:53:07
pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem dokouk 9. díl (trochu pozdě no, dřív nebyl čas) a teda jako...
Hustej konec, fakt že jo. Ale na to že na SGU sem se tolik netěšil, tak na pokračování tohohle sem natěšenej jak malý dítě co má jít do cukrárny.
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Příspěvek 17.4.2010 12:08:25
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

1x03 a 1x04 - nebudu to moc oddělovat, protože to prostě jede.

Furt nevím, jak to mám brát. Buď něco jako 'jak se dřív žilo na Caprice', což ale kazí nelogičnosti a ty retra, který tady nemaj co dělat. Buď je blbě Caprica nebo BSG.
Anebo jako 'příběh několika skorofamílií', a to mi zase kazí Zoe linie.

Co sakra měl být ten výlev na tý smuteční akci? Dávalo by to smysl jedině, kdyby si tím nějak kryla záda.
Vojáci Jednoho- snad už se objeví ten Masters, bandě dětí ten terorismus dvanácti kolonií nějak nevěřím. Což mě přivádí k tomu Exodu na Gemennon- co to je asi za plán, který nezmění ani proměna dívky v tunového robota? Který tancuje a vůbec si tajně chodí po domě.
No a dozvěděli jsme se, že drogy jsou legální, zatímco Polly Walker opět wtfácky svírá šlauch. Policii to asi nikdo neřekl, jinak by to z těch skříněk nezmiňovali.

Ralen: Ano, používá se inteligentní papír, stěny domů-displeje... A mafie jezdí v Cadillacu. Cool to být může, ale ještě to tam X let nemá co dělat. Navíc jak tu kdysi někde psal pako3 (nebo jak), zákaz na inteligentní papíry apod je úplně nesmyslný. V technologiích je snad spousta mezistupňů.

Mark jackob: Aha, takže soukromá labka s prototypem nemusí mít kamery nebo co? :lol:

Vidím to zatím tak, že kouknu jenom na těch devět dílů.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 17.4.2010 13:54:33
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Geser píše:
Ralen: Ano, používá se inteligentní papír, stěny domů-displeje... A mafie jezdí v Cadillacu. Cool to být může, ale ještě to tam X let nemá co dělat. Navíc jak tu kdysi někde psal pako3 (nebo jak), zákaz na inteligentní papíry apod je úplně nesmyslný. V technologiích je snad spousta mezistupňů.

Vývoj civilazace neni jen žebříček neustále stoupající k technologickým výšinám, civilizace upadají zanikají a opět znovu vznikají. Na tom že dřív existovala nějaká vyspělá technologie a v současnosti se již nepoužívá neni vůbec nic zvláštního, Římani taky vynalezli parní stroj a přeci se ve středověku nepoužíval. To že civilizace spěje neustále k pokroku je jen deziluze současný společnosti, čehož jsi názorným příkladem.
A hlavně, krásně to zapadá do toho jejich pojetí ala staří Řekové - antika totiž pohlížela na vývoj světa přesně opačně než my - pro ně byla minulost vrcholem vyspělosti a budoucnost byla kdesi v prdeli (omluvíte-li ten výraz :) )
Technologická vyspělost Caprici je logicky nevyhnutelným důsledkem pojetí světa BSG.
Obrázek

Příspěvek 17.4.2010 14:21:08
Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Geser píše:
Mark jackob: Aha, takže soukromá labka s prototypem nemusí mít kamery nebo co? :lol:

Třeba tam kamery jsou, ale protože se nic nestalo tak nebyl duvod se koukat na záznamy
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica