Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Libi se vam BSG?

Super.
239
72%
Ano libi.
72
22%
Ne nelibi
11
3%
Je to humus.
10
3%

Celkem hlasů : 332

Příspěvek 17.6.2010 19:33:13
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

nádhera...dlouho jsem váhal na co koukat o prázdninách jako první...bude to BSG...
počítače z roku nebreč? Mno má to svůj důvod (již si nepamatuji mimisérii, ale snad to tam bylo řečeno...
Toto je spoiler!!!:
byly ve válce proti "někomu" kdo uměl perfektně heknout počítač a mohl si s lodí tak dělat co chtěl aniž by jí fyzicky obsadil

jinak BSG se ti zalíbí, beru že minisérie a třeba i první cca dva díly ti budou proti srsti, ale pak se to změní..tedy aspoň myslím a více tu tvůj postoj snad nemá ani cenu rozebírat... hip :bye:
já si jdu pustit minisérii už teď...

btw: nekoukáš nato náhodou s Dabingem? já ho tedy moc neslyšel, ale ASI by to i odpovídalo výrazům typu "Baltazar" či "cyklon"

///editováno

DAVE!: tam je to normálně přeloženo. Jen koky neumí správně psát

///aha..mno jak jsem psal...ten dabing jsem moc neposlouchal... začal jsem na originálu a tam jsem zůstal...
Naposledy upravil Dragon dne 17.6.2010 19:43:37, celkově upraveno 1
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 17.6.2010 19:35:07
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

BSG je nejvýznamnější space opera uplynulých dvaceti let. Objektivně a bez prdele. Nemusíš být psychicky labilní, aby se ti nelíbila, nakonec mojí mámě se taky furt líbí filmy se Seagalem, ale vyjádřit se tak ignorantsky o čemkoliv taky o něčem vypodívá.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 17.6.2010 19:35:36
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo cz dab, axn

no ty kompy nebyli v síťi, jak si to comma přál.... a ty jejich lodě no, snad to nějak vysvětlí v dalších dílech
Naposledy upravil koko9 dne 17.6.2010 19:37:55, celkově upraveno 1
ObrázekObrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:36:30
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
btw: nekoukáš nato náhodou s Dabingem? já ho tedy moc neslyšel, ale ASI by to i odpovídalo výrazům typu "Baltazar" či "cyklon"

Předpokládám, že tak hloupý není.

EDIT: beru zpět.

Příspěvek 17.6.2010 19:38:43
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvek 17.6.2010 19:41:24
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ehm koko9
ano ale je tu fakt že ta loď se měla stát muzeem což už o něčem taky vypovídá...

Daedalus.cz:
... ehm nikdy neříkej :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 17.6.2010 19:44:33
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo 40 let, zaráželo mě že nemaj nic novějšího s čím by se mohli bránit, jen tudletu vykopávku, která měla být odstavena....to jako s ničím neobjevovali vesmír a tak?
ObrázekObrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:48:29
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

My taky máme prostředky a s ničím neobjevujeme vesmír.

Příspěvek 17.6.2010 19:48:37
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
jejich flotila byla zaskočena nepřipravena...vlastně je zaskočili když spali...přežilo to jen pár lodí co mělo štěstí...navíc jak jsi se snad dozvěděl i z minisérie, tak nefungoval ten systém...tedy pokud jsi zrovna nespal...pak z toho něco máš mít...(sorry...)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 17.6.2010 19:50:05
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ne. Jim stačilo to co měli. Měli prozkoumané své systémy. Tamhle jsou kolonie, tamhle nějaké asteroidy a tamhle jsou Cyloni, nic víc vědět nepotřebovali.
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:59:41
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

takže když tam říkali něco o soustavě....měli vlastně jednu sluneční soustavu, a to jim stačilo, nikam dál nešli? Potom je velmi zajímavé, s jakými motory dokázali tak rychle cestovat mezi planetami....FTL nepoužívali vůbec, (až na to, když chtěli zmizet od Cylonů) co jsem viděl....není to pak trochu proti teorii relativity? i kdyby byla každý jejich planeta od sebe vzdálena tak, jako např Země a Mars, trvalo by jim to hodně dlouhou dobu, než by tam dorazily....A co jsem ve filmu slyšel, tak skrz to "letadýlko" v kterým byla ta nová presidentka, cestovali mezi planetami za několik málo hodin....
ObrázekObrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:01:48
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Technologie FTL má základ v teorii "Superstrun" a v "M-Teorii". Pokud si představíme vesmír jako jablko, máme v podstatě dve možnosti jak se na jablku dostat z bodu A do bodu B. Můžeme se vydat po povrchu jablka anebo můžeme v jablku vyvrtat tunel a projít skrz jablko. Je zřejmé, že tato druhá cesta bude kratší a rychlejší. FTL v podstatě jakoby vyvrtá tunel v prostoru (vytvoří červí díru).

přepis z BSG.cz
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:03:01
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jak jsem řekl, kokaine, dneska taky máme technologii na kolonizaci sluneční soustavy a mezihvězdné lety, ale na oběžné dráze teď létá jen šest lidí...

Příspěvek 17.6.2010 20:05:13
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no pokud počítaš technologii - to jako že když cesta k nejbližší planetě s živou posádkou bude trvat cca 500 dní...to je dost chabý něco rychlejšího by se hodilo
ObrázekObrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:06:03
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nechci ti prozrazovat děj poslední epizody, ale s náma to má větší spojitost než si vůbec myslíš... Náboženský fanatici atd. ty bohové, které uctívají existovali (resp. je uctívali dříve).

Galactica je snad nejstarší z těch Battlestarů, kdyby si vydržel do 2. série, kde se připojí na chvíli Pegasus, tak by si viděl rozdíl mezi nimi ;) .

Opět, kdyby si vydržel, tak uvidíš, co se stalo s Galacticou, když zapojili PC (okamžitě šla do háje)...

Mohl si i vidět, co to udělalo s Viperama (ta stíhačka), byly naprosto bezmocní...

Všechno je o tom koukat dál, pak by si věděl, že ty roboty, který tam potkáváš nevyrobili lidi, ale ti staří roboti, který vyrobili lidi (vypadaj stejně jako v té staré BSG) a jsou to fakt křápy :D

Sice byla prezidentka učitelka, ale byla v řadě nějaká xx. na post prezidenta... Posléze se dozvíš, že ona "vládne" civilistům a Adama má pod palcem armádu a na vše se domlouvají spolu...

Jak psal Dave, nic víc nepotřebovali z vesmíru prozkoumat dál, protože měli za sousedy Cylony a nic o nich nevěděli, tak se jich báli...

Dabing je hrůza a řekl bych, že to i kazí...

jo 40 let, zaráželo mě že nemaj nic novějšího s čím by se mohli bránit, jen tudletu vykopávku, která měla být odstavena....

To je právě o tom, žádný super mega techy jako v SG (nereálnosti s laserama, štítama a podobnýma věcma, kdy každej díl je to jinak silný a sami tvůrci se v tom topí)...

Kde si slyšel, že při cestování mezi planetama, který nebyly nijak blízko u sebe nepoužívali FTL ? To nemá zas tak velkej dosah, takže je celkem logický, že to používat budou, jelikož to mělo 98% lodí...

DAVE!: hele, můžou se objevi i lidé, kteří BSG ještě neviděli

Edit: Okay, okay ;)
Naposledy upravil Wanted dne 17.6.2010 20:15:30, celkově upraveno 1
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica