Momentálně mám několikero podezřelých zároveň: Kara, Gaeta, Zarek, Laura...Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
Momentálně mám několikero podezřelých zároveň: Kara, Gaeta, Zarek, Laura...
Ale nikdo neříká, že všechny spoilery jsou pravdivý...| Toto je spoiler!!!: |
| najde Viper se svojí mrtvolou na Zemi v lese, tak už neni normální člověk |
| Toto je spoiler!!!: |
| Co když je to dítě které se narodilo všichni říkají že je to důležité ítě co když je to poslení cylon který se nakopíroval do mladšího těla a vymazal si paměť aby o něm niko nevěděl |

| Well ConoRedjr clearly said she so if his friend is to believed that rules Zak and any male out. I would think that it's a female because of Grace Park's interview a couple of months ago in which she was asked about the last Cylon reveal and said something like, it wasn't obvious but you might be thinking "I should have guessed it was her all along..." or whatever exactly she said, in any case she used the pronoun 'she'. Unless Grace was being deliberately misleading, it was a big slip of tongue. |

| Dualla - stejně jako třeba Boomer nebo Chief víme dost o jejích rodičích, ale nikdy jsme je neviděli - Anastasia znamená v řečtině znovuzrození, stejně jako Inviere (šestka) v starogemenonštině - při volbách se spřáhla s Tory a Saulem, aby vyhrála Roslinová, tedy cesta k Zemi - určitou dobu byla druhá v pořadí ve velení na Pegasu (pro Dragona) - není na Last Supper fotce |