Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Tak z tohohle sem se válel pomálu pod kompem. Fakt dobrý, ale jako - bych to na konto BSG nedával. Spíš bych obvinil Gatese, že Cylonům ukrad Windowsy.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Sry za vmiešavanie, ale kedy začali predávať Win a v ktorom roku majú byť Cyloni? Podľa mňa to XP-čko museli nájsť niekde v múzeu a CD-čko už muselo byť veľmi opotrebované od večného preinštalovania po pádoch systému.
Sry za vmiešavanie, ale kedy začali predávať Win a v ktorom roku majú byť Cyloni? Podľa mňa to XP-čko museli nájsť niekde v múzeu a CD-čko už muselo byť veľmi opotrebované od večného preinštalovania po pádoch systému.
Ono je to práve naopak. Cyloni boli o pár tisíc rokov skorej.
Nj, mohlo ma to napadnúť.. Ale zase neprezradil som mu až toľko, lebo nepozná všetky súvislosti. Do spoileru to už dávať nebudem, už to asi nemá zmysel. Puk: Ak som ti pokazil prekvapenie, tak sorry
Když jsme u systemů v Basestar-pamatujete an ten díl kdy Boomer letěla do basestar aby tam umístila atomovku?co to všechno uvnitř té lodi bylo a jakto že tam mohla dýchat bez helmy??
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také. Albert Einstein