Ani se mi nechce věřit, že už jsme došli na konec... Celou dobu se mi honilo hlavou to, co řekl o koncích Stephen King - že jsou bez srdce, jen způsob jak zavřít dveře za příběhem... Ale tenhle naštěstí srdce měl a já jsem ještě pořád na měko
Ne, že by snad finále bylo bez chybičky. Dalo by se najít pár logických děr, způsob, jakým byla zničená kolonie, mě v tu chvíli zvedl ze židle, ale dobrá, byla to boží vůle, beru to

Co mi ale opravdu vadilo, byla ta půlminuta s roboty na konci - bylo to moc... jak to říct... levné, polopatické, prostě navíc (tak a teď jen čekám, kdo mi vmete do tváře, že jsem to celé nepochopila nebo tak něco

). Nebýt tam tohle, by ten konec v současnosti perfektní tečka...
Hodně se mi líbilo, jak skončila Kara (pořád jsem čekala, že ukáže, že je 14 cylon nebo nějaká podobná pitomost) a vůbec celé to vysvětlení s "anděly" a bohem jako přírodní silou i fakt, že je vlastně na nás, jak to celé pochopíme... A že se tak nějak podařilo uzavřít všechny osudy... Čekala jsem něco mnohem temnějšího, ale ta melancholie poslední půlhodinky byla se mi líbila mnohem víc... Vlastně to ještě celé nějak vstřebávám. A pekelně se těším na soundtrack
Celkově to byl prostě víc než důstojný konec úžasného seriálů.
42 - to tu vážně nikdo nečetl Stopařova průvodce po galaxii? Styďte se