Nějak se jim to tam hroutí

Gaetu nesnáším už od té doby, co se otočil zády k Baltarovi a lhal, aby si zachránil krk. Všechno dělá výhradně pro sebe a i tohle je vedené pomstou. Karu ráda nemám, a chápu, že na ní má vztek, ale měl by si to s ní vyřídit soukromě a ne kvůli tomu ohrožovat celou flotilu.
Začíná mi být hrozně líto Tyrola

Nejdřív zjistí, že je Cylon, pak přijde o ženu (o níž netuší, že byla ve skutečnosti zavražděná) a nakonec zjistí, že ani dítě není jeho. Navíc neví, kam patří - jestli má být Cylon nebo člověk. Chudák.
Na druhou stranu Tigh a Six v nemocnici, to se mi líbilo. I ten Tigh si zaslouží trochu štěstí.
Každopádně to bude ještě zajímavé a mám dojem, že hodně bude záležet na Kaře a Leeovi, kam se přikloní a tím rozhodnou. Reakci Kary na jejího manžela jsme ještě neviděli a Lee stojí za otcem. Ale je tu ta věc s Karou...no, bude to zajímavých 8 epizod.

Jinak naprosto skvělá hudba a sestřih scén.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.