Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica 4x01 - He That Believeth in Me

4x01 - He That Believeth in Me

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 06.4.2008 14:43:15
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ty jo... on to nepomluvil a nenadával na to... co se děje... že by to byl opravdu tak skvělý a fantastický a skvělý seriál? :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 06.4.2008 14:54:30
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já kritizuju pouze ty stupidní a nekvalitní seriály., Což BSG rozhodně neni

Příspěvek 06.4.2008 18:48:59
leky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jé jak tak koukám tak asi ten nový díl bude stát za to ....no musí se na to podívat .Už se teším jak se to všechno vyvyne :lol:

Příspěvek 06.4.2008 20:46:46
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, opravdu stojí za to :lol:
Vážně pochybuju, že je Kara cylon, to by bylo trochu moc jednoduché. Krom toho je jich tam teď pomalu víc než lidí (beztak jsou cyloni všichni, jen o tom nevědí :wink: ). A zbytek velké pětky-mě jich bylo celý díl tak neuvěřitelně líto...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 06.4.2008 21:04:11
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To nebyla pětka, ale čtyřka ne? Toho finálního cylona nám maj teprv představit? Já už v tom sem zamotanej... :cry:

Příspěvek 06.4.2008 21:05:38
leky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lirael píše:
Jo, opravdu stojí za to :lol:
Vážně pochybuju, že je Kara cylon, to by bylo trochu moc jednoduché. Krom toho je jich tam teď pomalu víc než lidí (beztak jsou cyloni všichni, jen o tom nevědí :wink: ). A zbytek velké pětky-mě jich bylo celý díl tak neuvěřitelně líto...
No už se na to ěším,ale stahuje se mi to šíleně pomalu :cry: .Kara a Cylonka..no nevím,ale tak poslední může bát kdokoliv a nebo i všichni :lol: .No chtěla bych se zeptat proč ti jích bylo líto,ale raději ne..musím se na to nejdříve kouknout :lol: :P

Příspěvek 06.4.2008 21:15:05
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s: Jo, jsou 4, omlouvám se píšu nesrozumitelně :oops:

leky: Proč? Protože zjistili, že všechno, za co ty roky bojovali byla lež a kdyby se ostatni dozvěděli, co jsou zač, nejspíš by skončili v nejbliší přechodove komoře (viz Kara...).
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 06.4.2008 21:35:56
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Eh... nemám slov... tupě hledím na monitor. Ten začátek, hlavně ta Saul/Adama představa... to... no... lek jsem se jako nikdy. Snad až za týden budu schopen slova, napíšu něco lepšího.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 06.4.2008 21:47:11
leky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lirael:.Jaj raději už více neprozrazovat nebo se nedočkám .......já to tu snad ani neměla číst :cry: [/b]

Příspěvek 07.4.2008 10:00:10
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Wow, celej díl byl naprostá jízda. Začátek dost znepokojující :shock: .....a linie s Baltarem má plus....velké, velké plus.....
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 07.4.2008 10:13:33
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jojo, ten harém v podobě sekty je drsnej... jen doufám, že ho hned zas někdo nezmlátí nebo tak... jak měl dycky upa vykulený oči, to jsem vůbec nedával :lol:

Akorát, když byl začátek té bitvy, tak tam mohli nechat tu písničku, co hrála na konci ve 3. řadě :lol:

Příspěvek 07.4.2008 10:34:31
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, tak na ten harém jsem zrovna nereagovala :lol: ...líbí se mi tam ten symbolismus, krásně to tam sedí.
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 07.4.2008 13:48:59
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Po dlouhé době jsem si to pustil znova a neubránil jsem se zívání. Neptejte se proč-sám to nevím. Nuda :sorry:
Naposledy upravil Geser dne 20.10.2008 10:15:15, celkově upraveno 1
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 07.4.2008 22:31:48
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo skvělá epizoda, ale tak nějak mi vzala naděje na to, že je Kara Cylon :cry: ...no ještě je tu naděje. :)

Příspěvek 08.4.2008 19:23:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Začátek mě fakt dostal. Hlavně ta Saulova představa. To jsem tu chvilku fakt jen zírala a hlavou se mi honilo "jak je to možný, z tohodle se nedostane, vždyť to nejde..." :D. Na chvilku mě vážně dostali :D.
Mno a ta bitva...ta byla nádherná, moc moc pěkná podívaná :).
To, jak se vrátila Kara...hlavně s čím. Já si myslela, že se procházela po zemi po Zemi, že ví, alespoň rámcově, jak to tam vypadá (osídlení, technika, něco) a ono nic :?.

Co se mi ale nelíbí (proti proudu kupředu vpřed :D) je ta Baltarova liniie. Pro mě přestala být zajímavou s nástupem třetí série. K dobru tohoto dílu budiž jeho pokání a "Řízl jsem se při holení." :), ale jinak...jen někam přijde, už hupky dupky se s někým vyspat, ještě ho tam uctívají, šíří o tom jediném bohu (alespoň se oholil a nepřipomíná už toho Ježíše). A dost mě naštvala ta šílená ženská, co umlátila, přímo zavraždila, chudáka Kevinova otce (ach jo :?). Samozřejmě nestačilo jednou bacit, pořádně rozmlátit hlavu. Mno, Baltarova linie mě nesedí a bohužel tam bude furt :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica