Vyborny Efekty, zvlast pri uteku z lodenice. Tesim se na verzi o pulhodinku delsi. Pry to bude s tim casem navic uplne jiny film. Mozna ze ted chapu Cainovou vic. A tak uz je videt proc X.O. delela Dualla. A docela chapu tezkou pozici razoru - musel vyznit tak aby jeho vysledek neovlivnil celou treti serii.
Tak jsem se na to právě dodíval no a nebylo to špatný. Akorát mám pocit, že s takovým filmem měli přijít aspoň o sezonu dřív /(Jako vím, že je to kvůli ději čtvrté řady). No nic. Každopádně hodně potěšily původní Cyloni a návrat zesnulých postav. A celkové hodnocení: 4/5.
Jsem hodně ráda, že BSG seriál je o Galactice. U Pegasu bych to moc dlouho nevydržela . Cain je pořádná potvora. Co se mi tam ale moc líbilo, byli staří cyloni . A taky útok v loděnicích byl pěkný (teda, pěkný na pohled...na můj pohled, těm lidem uvnitř se to asi moc nelíbilo ). Ale film, mno...not my cup ot tea .
Mě se to celkem líbilo. Cain teď nesnáším ještě víc, než předtím (jestli je to možné) Z příběhu musím říct, že mě víc zaujala ta druhá linie s prvním hybridem a starými cylony(ti byli fakt povedení ). Ta hlavní nebyla špatná, ale jak říkal Raynor, nebylo v ní nic moc překvapivého.
CGI a efekty byly na moc dobré úrovni, po téhle stránce tomu nemám co vytknout. Jestli teda bude ještě nějaká delší verze, tak se na ní rád podívám, chtělo by to víc mladého Adamy, ten se mi moc líbil.
Mě se právě nezdá, že by větší nenávidění Cainové fanoušky bylo původně plánem, nebo že by vůbec mělo být někdy plánem. Černobílé charaktery mi do BSG nesedí, zvláště poté, co říkala Kendra - kdyby byla Cainová jako Zapp Braniggan, tak by ji asi posádka neuctívala.
On je rozdíl, jestli tě uctívaj jako Admirála Adamu, že tě maj rádi nebo, že se tě bojí jako Cainovou, na tom můstku byli z ní všichni posr***, jak tam zastřelila toho XO...
I já ji ted nesnáším ještě víc... hrozná kur** . Když jsem poprví viděl Pegasus atd. tak jsem měl chut po té televizi něco hodit...
Ona byla taky upa blbá...se nedivím, že o tom tak kecala... Se divím, že ji Starbuck nezmlátila...škoda zasloužila by si...obě dvě (myslím tím i Cainová), Starbuck by si je dala obě zaráz
I já ji ted nesnáším ještě víc... hrozná kur** . Když jsem poprví viděl Pegasus atd. tak jsem měl chut po té televizi něco hodit...
jj, taky mě ty její postupy zaskočily.. strašné.. ,ale něco hodit sem po televizi chtěl jak tam byla scéna, kde ti cyloni ničili ty bezmocné Battlestar.. to sem málem brečel ! sem zrovna přišel z tanečních sedl sem si k tomu a prostě sem na to čumněl jak puk nepěkná věc tohleto.. taková škoda.. a ani se nemohly bránit.. krom Pegasu beztak ostatní ani pořádně nevěděli co se děje..
When I look to the sky, I see star,
When I look to the down, I see ground
When I look to the forward, I see Stargate