no me se ta okupace ze zacatku vubec nezamlouvala, ale musim se priznat, ze ted mi to prijde hodne povedeny, ma to perfektni atmosferu a hodne dobre s tim pracuji..
Adamu juniora podle me naschval takhle upravili, aby to vypadalo, ze opravdu zlenivel

, zda se mi, ze ma i pomoci makeupu a nejakych kostymerskych vynalezu upraveny oblicej.
Co se mi fakt moc nelibi tak je ten knir Adamy seniora, ale to uz se tu myslim resilo
Jediný, co mi na BSG fakt vadí, je ta pitomá kamera, co se furt třese, jako by měl kameraman co chvíli záchvat. Takový přiblížení do detailu by bylo pěkné - ovšem ne furt a tam a zpátky. Prostě to přeháněj - na mě, protože většině se to zjevně líbí. Já mám prostě ráda, když tu postavu/loď/cokoli vidim, ne, když musim určovat, jaká šmouha je co...Confused
je pravda, ze to nekdy uz tak trochu prehaneji , ale zase trebas u tech zaberu z vesmiru je to absolutne perfekti, pak cloveku prijdou staticke zabery ze StarTreku a SW tak trochu nudne...vubec se mi zda, ze ty efekty jsou na extremne vysoke urovni..vic nez beckovych filmu - sorry za OT