Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica 2x20 - Lay Down Your Burdens II

2x20 - Lay Down Your Burdens II

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 18.3.2006 15:51:31
Jamesonkkk Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kanzaki píše:
Baltar musí každou noc blejt když se podívá do zrcadla - kvůli němu vybuchl Cloud 9 a díky tomu je Cyloni našli. Tohle je na sebevraždu ale tenhle chlap má asi hodně dobrej žaludek. Viděl jste někdo tu původní sérii?
To teda má. Ale především on na ostatní lidi se... teda kašle. On vidí jen sám sebe a možná ještě tak Šestou, ale ostatní lidi jsou mu buřt. Proto se mi tahle postava taky líbí. Je to prostě tipickej zakomplexovanej egoista.
Ale vemte si, že ti kolonisti jsou taky pěkný dementi, když ho zvolej. Já bejt admirál Adama, tak vyhlásim staný právo a basta. A kdo nechce poslechnout :arrow: airlock, anebo bych je dal na jednu loď a ať táhnou. :evil:
So say we all.
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.pnghttp://[/img]

Příspěvek 19.3.2006 08:44:09
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo jo, já bych ho popravil už v prvním díle :lol:

Jinak ty požadavky řekli v tom teaseru, aspoň pokud jsem si to dobře přeložil.

Toto je spoiler!!!:
Chtějí "pomoci" lidstvu tím, že mu budou vládnout a převezmou úplnou kontrolu.

Příspěvek 19.3.2006 18:16:28
Hemond Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aha, tak to jsem nak nezachytil :D Docela dobra pomoc, otazkou je jak chtej vladnout, kdyz ty lidi nebudou popravovat a nedelat jinej teror, tak proc ne.

Příspěvek 26.3.2006 22:52:10
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No obávám se že lidstvo nepřijme ani osvícené vedení. Lidi si prostě chtějí dělat co je napadne :D

Příspěvek 06.4.2006 17:03:28
Radooz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ten konec je super, zvlášť ten přechod v jediným záběru na ležící Baltarovu hlavu, kdy během jedný vteřiny uteče "televizní" rok. Jen mi to zakončení na New Caprica přijde jako kdyby bylo vysosnutý z třetí řady a připlácnutý k poslednímu dílu jakoby na poslední chvíli, aby diváky ještě víc nažhavili na třetí sezónu.

Příspěvek 11.4.2006 13:29:14
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mňa ten prechod pekne naštval, takto nám pokazili celú jednu dejovú líniu, čo išla dve sezóny.

Příspěvek 11.4.2006 17:04:32
zachau Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mě jen zarazila jedna věc na to že tam sou celý rok tak obydlí měli jak kdyby tam právě přišli :roll:

Příspěvek 12.4.2006 12:56:49
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

zachau píše:
mě jen zarazila jedna věc na to že tam sou celý rok tak obydlí měli jak kdyby tam právě přišli :roll:

To asi pre to aby mohli rýchlo odísť.

Příspěvek 12.4.2006 18:13:35
Jamesonkkk Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

zachau píše:
To je jasný jak facka :roll: . Vyjadřuje to, že Baltar všem o novým ráji pěkně kecal :!:
A místo, aby se staral o to jak bydlí kolonisti, tak se staral kterou babu přefiknout.
So say we all.
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.pnghttp://[/img]

Příspěvek 28.4.2006 13:27:07
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jamesonkkk píše:
zachau píše:
To je jasný jak facka :roll: . Vyjadřuje to, že Baltar všem o novým ráji pěkně kecal :!:
A místo, aby se staral o to jak bydlí kolonisti, tak se staral kterou babu přefiknout.

Starý Baltar, myslel si si že sa od neho dá čakť niečo iné?
Ale aj tak Baltar RULEZ!

Příspěvek 15.8.2006 18:31:57
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to byla asi nejlepší epizoda v BSG vůbec. Strašně mě zaskočilo to o rok později to bylo maso. Pak ta atomovka nadělala taky svý. Cloud 9 byla sakra pěkná loď. Stejnak je mi divný jak chtělí Pegasus a galactica bojovat, vždyť skoro všechny svý lidi musí mít na planetě. Psali tam, že tam je 38 000 tisíc lidí, Bylo jich 49 550 a když si vemu že ta atomovka vzala ale 6 lodí a Cloud 9 patřil k největším tak teda asi moc pilotů do Viperů nemají

Příspěvek 17.8.2006 00:39:30
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mně to teda dost zklamalo. Čekala jsem něco jako na konci první série a ono houby. S tím o rok později to pokazili. A Baltar, nic jiného jsem od něj nečekala.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.9.2006 20:06:06
Fluke Airman
Airman

Odpovědět s citací

no koukám dost starý příspěvky :) , já sem viděl tenhle díl teprv minulej tejden, v noci na soustředění v posteli 8) , málem mi upadla pusa jak sem ji měl otevřenou, ještě se mi, pak v noci zdálo pár vlastních epizod BSG :D .

Teď, ale vážně, když sem viděl to One year later, tak mě opravdu jímala hrůza, za prvě, že Adama nevyhlásil stanný právo, protože Baltar, nikdy neměl důvěru armády a po pár měsících jim muselo dojít, že se pobytem na planetě šíleně sekli, plus Gauisovo chování. Taky museli vědět, že tak dlouho tam zůstat prostě nemůžou, protože extrémní podmínky (zima) na povrchu jsou náročný na fizičku a zvyšuje se extrémně spotřeba léků oproti sterilnímu prostředí na hvězdný lodi. Opravdu nechápu, že se takhle Adama a Roslinová vzdali a Apollo se asi staral leda o Dee, když na to kašlal taky :shock:

Tak jako tak, je to vyůstění nářez a netroufám si představit co nám naservírují.

Předchozí

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica