Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica 4x12 - A Disquiet Follows My Soul

4x12 - A Disquiet Follows My Soul

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jsem nedávno (teď) viděl tento díl. Docela mě překvapil onen velký dějový zvrat a už se nemůžu dočkat, jak se to celé vyvrbí (myslím konrétně tu věc, která se stala v poslední části toho dílu (mluvím nepřesně z toho důvodu, kdyby to ještě někdo neviděl))

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:) Kdo neviděl sem snad nepoleze ne :)

Jinak naprosto souhlasím.
jsem opravdu zvědav jak to dopadne a jestli se (aby se neřeklo ;) )

Toto je spoiler!!!:
flotila opravdu rozdělí a Jestli Tom Zareck bude takovej parchant a Gateda (nevím jak se píše) :oops: opravdu podnítí vzpouru. a ještě mi vrtá hlavou...umírající vůdce se nového domova nedočká.... podle toho co šlo vidět v tomto dílu by to mohla být pravda a jsem opravdu zvědav jak to dopadne
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak ta vzpoura tam visí pěkně ve vzduchu. Gaeta má důvody být dost naštvaný - viz rozhovor se Starbuck a webizody.

Mám jen strach, že tvůrci mají rozjetých tolik zajímavých věcí, že je všechny nestačí vysvětlit.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Gaeta tu vzpoura rozhodně udělá, ale spíš mě zajímá, kdo potom bude velitel Galacticy? Zarek? Obrátí děla Galacticy proti Cylonům a nechá Adamu popravit jako kolaboranta? Na něj by to docela sedělo.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Podle mě k tomu opravdu dojde a Adamu budou mít už na "dostřel", ale nějak se to zvrhne a prezidentka coby umírající vůdce situaci zachrání...

to mě teď napadlo k té *** :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nebo že by se nám flotila rozdělila?
www.familyguy.cz

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
no já bych si netroufnul už jen ta posádka první lodě, která tady opustila flotilu musela mít nahnáno a docela bych se nedivil, kdyby při příletu raptorů oslavovaly :lol: , ale vyloučený to není.
Podle mě by měl Adama vyslat do "vzduch" Vipery s Raptory a při jakým koliv náznaku střílet na FTL pohon :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Ty spoiler tagy jsou celkem zbytečný, jelikož už i titule jsou od soboty večer :D ...

A až by byla půlka flotily bez FTL, tak co potom? 8)

Tahle epizoda je příklad, proč je BSG tak skvělá... ve všech jiných seriálech by trojnásobné čištění zubů vedlo snad k petici... :lol: Ale tady je to tak skvěle podané - začátek dne unaveného admirála, že by byla úplná škoda o to přijít.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Odpovědět s citací

No, on by to Adama mohl udělat tak, že Cylonské vylepšení FTL bude dobrovolné, ale Galactica ho mít bude, takže kdo si ho nenainstaluje, má smůlu a může si své štěstí hledat sám. (tak bych to udělal já)
Ovšem ta vzpoura... ta mění celkový pohled na situaci. A to mi byl Gaeta až do teď tak sympatický.

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mě je Gaeta sympatický i teď, celkem ho chápu.
www.familyguy.cz

Odpovědět s citací

Má důvod být na Karu naštvaný, i na všechny Cylony, ale aby kvůli tomu dělal vzpouru proti svému veliteli, který mu věřil a ještě k tomu dělal bordel...

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

podle mě by mohl být cylon právě naschvál pan Gatí, to že začne střílet po můstku a vystřelí Starému Adamovi oko, což neudělal ani cylon cylonskej Tigh, a z toho se sesype prezidentka, tak to asi neutáhne. Nevím proč není možné přistát někde na Zemi (nebo s trochou štěstí Marsu) a tu radioaktivní vodu nějak přefiltrovat, prostředky by na to měli mít. Ale prý to nejde... rozdělit flotilu taky ne, protože mají jenom jednu tyliovku, kterou jin navíc žerou cylon (? nebo mají svoji na basestar?to asi ne, myslím, že to nějak vozili v nějakých lodí z těžebné stanice na nějakém asteroidu, kterou jim zničili někdy v 2-3 serii)
btw, jestli mají vzbouření cyloni jenom 1 basestar, kolik jich mají Cavilovci (určitě hodně a určitě i plno resurection ship, které jsou jim bez hubu celkem naprd?)
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Gaeta má právo bejt naštvanej na cylony, resp. na Osmičku, ale rozhodně ne na F4, když to byli právě F4, kteří vedli hnutí odporu na Nový Caprice
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Právě proto co Osmička udělala může podezřívat i všechny ostatní.
www.familyguy.cz

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl mě vodrovnal.... vždycky sem si myslel že Felix je dobrej chlap, ale takhle podrazit Adamu.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Další

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica