Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica dobrý, jak všichni říkají?

dobrý, jak všichni říkají?

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak pro mě je BSG,jak už jsem tady někde napsal,perfektní dílo.I když 3 serie je tak trochu méně akční stejně se mi líbí,i přesto že vymyzel někde ten charakter postav jak jsem ho znal z 1 a 2 serie.Zatim jsem v půlce třetí a pořád se těšim na další díly.Líbí se mi to kůli tomu,že ze všech sci-fi má tohle k realitě asi nejblíž(I když tam ty nějaký chybky menší jsou.Např. třeba stopy splodin za raketama a výbuchy ve vakuu,aler to je detail).Moc rejpu zbytečně).Žádný :jako: úchylný :jako: uber ničivý zbraně a štíty ve všech barvách u kterejch ani nevíme jak fungujou(alá SG),ale pořádný střelný zbraně,atomovky a silný pancířování schopný vydržet zatraceně hodně.A hlavně lodě neměněj sílu díl od dílu.Tak se mi to líbí :) .To že kolonie maj Hummery nebo česko-slovenský model 61 Skorpion(takový ty malý zbraně podobný UZI) a nebo G-36K(Německý pušky) mě sice trochu rejpe,ale stejně se mi to tam líbí :).Laserů ve všech barvách už bylo asi prostě dost.

zofo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Battlestar Galacticu jsem začal sledovat z iniciativy jeho srovnávání s novým SGU. Podíval jsem se na 1. díl "33", o minisérii jsem neměl ani potuchy. Ze začátku mě to moc nezaujalo. Avšak asi po dvou týdnech jsem si omylem pustil 8. díl Flash and Bone. Ukazoval něco, co jsem nikdy dříve v žádném sci-fi seriálu neviděl. Uchvátil mě natolik, že jsem bez znalosti kontextu začal sledovat další díly a skončil jsem jako oddaný fanoušek BSG :wink: , ikdyž jsem třeba minisérii nikdy neviděl. Co se týká určité ztráty kvality ve 3. sérii, nezbývá mi nic jiného, jak přitakat. Ale zase naopak konec 4. sérii vše vynahradil...
Just GET Ubuntu!!! And listen to metal!!!
Geek - web a týdenní pořad o IT! http://www.geek.mzf.cz/

Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

já nevím co všichni máte proti 3. sérii ? mě se zdála dost dobrá , teda sice její konec mohl dopadnout líp. Mín akce ? Exodus byla v té době nejlepší bitka v bsg .Ale pro ty co si stěžují že první dvě série na ně jsou moc ponuré , tak mě připadá že třetí série je taková "světlejší " :D
Obrázek

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Samozdřejmě musím plně souhlasit s Inpernak
Protože je tam více efektů ale počkejte si na 4.sérii :D
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

Předchozí

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica