Ahoj nevíte náhodou někdo kde by se dal sehnat (a za kolik) takováta věc, co použil pplk. Shepard na Caldwella, aby získal přístupový kód na deaktivaci tý bomby??
CALDWELL: "Major Lorne, now would be a good time to open fire."
LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!"
ZELENKA: "I’m trying. Do prdele!"
Hej, tak to jako nevim, to ti asi jen tak neprodaj pokud to někdě seženeš, tak podle mě by na to mohl být snad i zbroják... a stejnak si myslím že to bude celkem drahý, neni to podle mě zase až tak častý zboží, navíc co bys s tim dělal? Okrádal lidi na ulici? Mámil peníze z rodičů?
Nvím, jestli je to přesně ono, ale stačí zadat "paralyzér" Googlu a vyjedou i prodejní stránky.
Cena okolo 1000,- Kč...
Ale s takovýma hračkama opatrně, ono 200 000 / 500 000 V není legrace
Hej, neříkejte mi, že mi to prodaj jen tak, když už mi bude 18, tomu se mi nějak nechce věřit, navíc on myslí asi ten vystřelovací, ten bude asi dražší...zkouknu to, ale ten věk se mi stejně nezdá, vždyť to mi rovnou můžou prodat devítku...
To není klasický paralyzer ale "Tazer" není prodejný je určen pouze pro jednotky Policie a případně Armády i když to spíše používá Policie můžete ho vidět tuším i ve S.W.A.T: 4.
To si mi docela zkazil radost, přemejšlel sem, že by se taková věc občas hodila cestou domu - večer tu pobíhaj naši "spoluobčani" a je to docela o strach (bratra už dvakrát okradli).
Nedaj se sehnat aspoň gumový projektily ?
A ten tazer je udělanej tak, že když si ho seženu, tak s nim můžu opakovaně střílet nebo se po nějaký době mosí vyměnit to, co vysřeluje??
LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!"
Air Force No tak to tě zklamu gumové projektily nee.(samotné projektily bys možná sehnal ale neměl bys je z čeho vystřelit) Ale mužes si koupit klasický paralyzer a nebo elektrický obušek i když u toho obušku si nejsem jistý jestli se prodává i normálním lidem bo jsem ho viděl jenom u bezpečnostních agentur.
nannuck:Stříli to takové dvě jakoby šipky které jsou uloženy v takové krychličce je to jenom na jedno použití jsou to takové náboje použiješ sundaš a nandáš nové.
Naposledy upravil LAZYjohn dne 03.9.2007 18:31:51, celkově upraveno 1
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
Ale myslim, že při troše známejch to pude sehnat... Třeba i porouchaný...
No tak nevím jestli bys to sehnal protože u nás se vůbec nepoužívá a vůbec v celé Evropě je málo používán možná ho používají jenom některé speciální jednoty policie v některé evropské zemi ale v Americe to je v některých státech nebo městech standartní výbava Policie.
V Evropě se spíše používají ty klasické paralyzéry.
A když bys to sehnal tak kdyby ti na to přišli policajti tak máš prů**r jak mraky protože pokud vím tak tazer spadá do kategorie vojenských zbraní tím pádem je zakázáno aby ho užívali civilisté.Hrozilo by ti několik let vězení a možná ještě pokuta.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
do háje, proč musej bejt takový supr věcičky nepřístupný...
no ani moc ne... pac kdyz utocnika zneskodnis, tak te jeste natrou za neprimerenou obranu, ublizeni na zdravi a ve finale jdes brucet ty... to je logika...
Mno, tak věc to může být dobrá, ale je to zakázaný, takže k ničemu. Na teleskopickej obušek to prostě nemá... si to můžeš normal koupit od 18ti let, takže pohoda a myslím ,že to tím bolí i víc rozhodně jsou z toho trvalejší následky