Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 11.sezóna

11.sezóna

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.7.2007 21:17:31
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mě to jak Asgardi vybouchli přišlo celkem dobrý, jenom mě přišlo divný, že to brali tak v klidu. Bylo to takový moc "Tak umřeme, no co. BUM". Nejlepší by bylo, kdyby to alespoň jeden z těch Asgardů nezvládl, dostal by strach ze smrti a začal by řvát: "Néé, já nechci umřít, nééé." a ostatní by ho na tu planetu museli dostat násilím. To by podle mě bylo reálnější a zajímavější.
Konichiwa!

Příspěvek 16.12.2007 21:15:55
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud bych měl já vymyslet 11. sérii, určitě by ji nepřežil celý tým sg1. Toto se mi na tomto seriálu moc nelíbí, místo aby postava umřela, tak raději odejde do důchodu, bude převelena jinam apod. :lol:
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 15.1.2008 15:13:55
Altarin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2Modřenka: Kdyby jsi žil kolik tisíc let asi by jsi si už i ty chtěl odpočinout a byl by jsi za tu dobu už i smířenej se smrtí. Ne, nemyslím si, že by se našel byť jen jeden Asgard co by řval.
2AnubissAss: Když nekoho převelíš nebo ho pošleš do důchodu a pak nemáš herce nebo potřebuješ tu postavu z5 nemusíš složitě řešit a jen jí pošleš povolací list a je to.

Příspěvek 15.1.2008 15:38:55
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

lidi to co tady píšete, tomu se dá říkat scénář! protože některé díly stargate jsou fakt hrozné! měli by ste se zkontaktovat s mallozim! :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 16.1.2008 10:20:58
windu Airman
Airman

Odpovědět s citací

ahoj chlapi.. hele nevim jestli to vite ale pokud se podivate na
 www.torrentz.com
a date vyhledat stargate the ark of truth tak uz je tam naka ukradena verze.. a jsou na ni i titulky a kdyz to zkouknete uvidite ze ori uz jsou vyrizeny a v 11.serii pokud teda bude nemuze byt ze ORI podniknou utok na zem kdyz uz neexistujou..

Příspěvek 16.1.2008 11:26:52
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

všichni víme, že už je leaked verze ;) a 11 sezona nebude tady se jen píší věci, jak by to MOHLO pokračovat podle fandů ;)
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 22.8.2008 11:39:06
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

podle mě by se v 11 sérii mohl vrátit Jack a mohlo by se pokračovat v příběhu s Anubisem.
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Příspěvek 23.8.2008 08:31:25
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevím jestli je 11. série reálný nápad. Teď po ukončení SGA a rozjetí SGU už se s tím nedá počítat. Veškeré inevstice půjdou do natočení třetího seriálu a SGA filmu. Možná se nedá počítat ani s dalšími SG-1 filmy. Natož pak se sérií... :D
Obrázek

Příspěvek 23.8.2008 09:45:47
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to pozor: Filmy budou jak SG-1, tak Atlantis. Řekl to Brad Wright. Každý rok by chtěli udělat celkem dva filmy, od každého jeden.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 23.8.2008 10:50:26
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vždyť já vím, jenže jestli to budou všechno stíhat. Bradovi věřím, četla jsem rozhovory, ale uvidíme... kdo ví, s čím se dá počítat? :smile:
Obrázek

Příspěvek 11.10.2008 18:10:41
Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Všiml jsem si, že jste tu řešili něco ohledně toho, co napsal Dr. Modřenka.
Ke kanibalismu...musím souhlasit s Dr. Modřenkou, že něco takového nastat může.
Avšak také s ním nesouhlasím v tom, že by se člověk hned chtěl zabít. Samantha Carterová je, podle toho, jak ji známe, dost silná osobnost. Nevěřím tedy, že by se nechala jen tak zviklat, to zaprvé.
Pak zadruhé, v pozdější době by tohle přece jen udělala. Tělo potřebuje živiny a po určité době pro ně uděláte cokoli.

K 11. sérii...už ne! 9. a 10. taky nebyly už nic moc, takže 11. by mohla vzejít pouze z produkce někoho.

A válku s Ori jsme už ve světě Stargate vyhráli, takže k možnosti, že právě oni by nás chtěli zničit i po Ark of Truth, se nepřikláním.

Příspěvek 03.6.2009 19:14:18
Blahoslav Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě by se měli ihned dát do natáčení 11.série.
Pro mě byla 9 a 10 série moc zábavná. Atlantyda je taky, ale né tolik. Prostě sg-1 má něco do sebe.

Mě je to upřímě hodně líto.
Byl to můj nej seriál.

U atlantydy mi něco chybý. To Universe, podle mě by ho neměli natáčet a natáčet jen seríáli: sg-1 a atlantyda.

Jak to bude s tím universe, bude tam sg-1 ,nebo o co jde?

Někdy jsem četl že pokračováním 10.série bude nějakej seriál kde se bude zadávat 9.symbolů a bude tam tým (snad) jakou u sg-1. Nevíte něco o tom?

Jsem ted celkem zmaten co bude.

Pokud by jste měli někdo nějaké novinky jak bude sg-1 pokračovat napište sem prosím.

Děkuji

Příspěvek 03.6.2009 21:00:45
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

SG-1 ve formě seriálu pokračovat nebude, teď se akorát chystá třetí SG-1 film. A jestli tě zajímá připravovaný seriál SGU, stačí se trochu porozhlédnout po fóru.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách