No tak už jsem ten poslední díl taky viděl.
No co k tomu říct, ten díl byl podlě mě takový neslaný nemastný. Bylo tam spoustu věcí co se mi líbilo, ale spousta věcí byla divná...
Konec Asgardů, kdo by tohle čekal a ještě takhle rychle... jako chápu že to museli všechno narvat do jednoho dílu, ale prostě, ale...
Krásný rozhovor mezi Sam a Thorem opravdu to bylo naprosto super, hudba v tomto dílu byla úplně úžasná, spousta technologií co jsme získali taky mega
Daniel a Vala no, oba to zahráli opravdu skvělě, musím smeknout, ale myslím, že Daniel obrátil moc rychle.
Myslím, že i masky, docela ušly, jak postupně stárli.
Ale prostě myslím, že scénaristi dostali úkol, který nemohli splnit. Narvat - bitvy s třema loděma Ori, smrt Asgardů, předání Asgardských technologií nám, 50 let na lodi plus ještě jasný konec průchod bránou to prostě nešlo do 42 nebo kolik minut narvat. Já osobně bych si přál rozhodně víc prostoru pro např. ponorkou nemoc na lodi, prostě víc prostoru tomu, jak byli uvězněni na lodi a samozřejmě i Asgardům, ale podle mě to prostě nešlo...
Hlavní co mi ale vadilo byla absence Jacka. Jako jasně odešel... ale když je to tak významná schůzka s Asgardy, že letí i generál a celá SG-1, tak mohl i on. Mohl by se dál rozvíjet vztah Sam a Jack. Rozhodně by přibylo humoru - třeba u té ponorkové nemoci. A potom, jak by umíral, to by bylo podle mě lepší - vím že je to blbý slovo no prostě lepší než generál.
Vůbec nevím, jak tuhle epizdou ohodnotit asi kvůli tomu omezenému prostoru 8/10 i když měli málo času, rozhodně se dalo pár věcí udělat líp.
Jinak potřeboval bych prosím vás vysvětlit, jak je to s těma štítama, když spadnou úplně, tak nejdou nahodit až jako zpátky na Zemi?