Já se nechci nikoho zastávat, ale pokud jste někdo slyšeli Draky na Festivalu fantazie, která se stala teď dramaturgyní v TV Prima, tak byste na Primu možná změnili názor.
Budou dávat plno seriálů, mimo 2. série Heroes, kterou překládá PetrSF, taky Big BangTheory, Angel, a včera jsem zjistila, že i Chucka. Podle Draky pochopili, že existují fanoušci, kteří jim rádi a skoro zadarmo pomůžou s překlady a korekcemi jen proto, aby ten seriál byl správně přeložený. A prý taky už pochopili, co to znamená spoiler. A nezapomínejte, že dnešní generace jsou odchované televizí Nova, od které jsou lidi na ty české seriály a telenovely zvyklí. Mentalita se mění těžko, ale možná jste si všimli, že na Primě dávají seriály aspoň v normální dobu. Sice v deset nebo jedenáct, ale pořád je to večer v době, kdy se na to můžou podívat i lidi, co ráno vstávají.
Nova dává i premiéry odpoledne nebo pozdě v noci. To, že s překvapením zjistila, že se jim lidi dívají na kriminálky a začali je hromadně dávat v hlavní vysílací čas, je spíš náhoda pro ně tam velké překvapení. Osobně si myslím, že mladé lidi má teď spíš možnost oslovit Prima než Nova. Otázka je, jestli jí většinový divák dá za pravdu.
Já stejně koukám akorát na zprávy a publicistiku,

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.