Necekam, ze to bude lehky. Vyhra bude, ale myslim, ze skore si v tomhle zapase nevytvorime. Ale buh vi, bude zalezet kdy padne prvni gol. Ale jsem opravdu zvedavej, jak budem letos hrat.
Kruci, já to neviděla Snad jim to vydrží. Jsem zvědavá, jestli porazí i Švédsko, ti jsou letos téměř neporazitelní.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Ja koukam u nas v garazi, mame projekci na zed s uhloprickou 3,7 metru. K tomu soudek a dobra parta lidi. Na velky sportovni akce se vzdycky tesime a hodne to tam prozivame. Vytvori se tam paradni atmosfera.
Nechci, aby chudáci Slováci vypadli v semifinále. Porazíme je až ve finále
Ale bojím se, aby se naši nenamlsali teď se snadnými soupeři a pak při první těžší zkoušce nepohořeli.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Je to opravdu pěkná bitva. Naši mají slušného soupeře a přesto vedou! Hoši do toho! Ale ten rozhodčí je pěknej mamlas
No tak bylo to pořádné drama, když to srovnali tak jsem byl solidně naštvaný ale konec dobrý všechno dobré Jinak rozhodší je sice mamlas ale hlavně typický Rus
Ale zápas už měl náboj a punc těch vyřazovacích bojů, které přijdou. Hlavně, že jsem vyhráli