Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo 21.12.2012

21.12.2012

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 10.8.2009 17:46:18
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

V ČR se prý rodí čím dál míň dětí, tím pádem za nějakej rok budem jen stát důchodců... udržují nám to tu akorát tak imigrace mongolu atd. a ten mor v podobě romů :)

Daedalus.cz, Foo Fighter: radši umřu o pár let později ve snaze si najít něco lepšího někde ve vesmíru než tady v díře schovanej jak nějaká pí*a :wink:

Stačí vybombardovat Afriku a Asii a máme po všech nemocích (AIDS - Afrika, pt. chřipka - Asie) a taky problém s přelidněním bude vyřešen... nebo stačí, aby Amíci podnikli víc akcí typu Írák, ty jejich domobrany s kamenama se jim postaví, amíci to rozdrtí a hned je o několik tisíc lidí míň :wink: Zdá se, že tu hodně lidí vidělo to video, co měl/má tuším Air Force v podpisu :lol:

Já bych prostě vykosil ty negry a šikmovoký a byli bychom v pohodě... i nezaměstnanost by klesla... tím se řeší naprosto všechno :yahoo:

Ještě Foo Fighter: lidi jsou každej rok dementnější, teplejší a kdo ví co ještě... ti kreténi v Asii, co tam sedí u tzv. počítače, co má na starosti raketu... tak tomu hodně věřím... to stejný u Rusáků... ti to odpálí kvůli každé blbosti, jen se bojím, aby ta blbost nepřišla brzo... všechno to jsou kreténi a KILL THEM ALL!!

To Globální oteplování... za pár let bude zase zima... do té doby... Houseboaty forever... Vodní Svět :lol: aspoň bychom byli přímořský stát a ti sráči jako Nizozemsko atd. by vymyzeli :) další počty obyvatel planety dolů... a radši chcípnu ve válce než na nějakou stupidní nemoc, kterou vymysleli negři, protože furt šukaj a neumí použít ani list místo antikoncepce :lol:

Toto je spoiler!!!:
Edit: Kdyby ti kokoti nechali Hitlera, tak je po problémech... v Asii by vykosil všechny, romové by nebyli... svět by byl lepší, my bohatší (to jsme byli :( ) sice by se mluvilo Německy, ale aspoň bychom nosili slušný knírky :lol:

Zatim jsem to dal do spoileru, protože tohles trochu přehnal. Ashrak
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2009 18:13:17
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ty by sis rozuměl s jedním mým kamarádem. Možná že ho znáš: vyholená hlava (zevnitř i z venku), asi 170 cm, modré oči? :lol:

Příspěvek 10.8.2009 18:14:39
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JuRas píše:
lidi jsou každej rok dementnější, teplejší a kdo ví co ještě... ti kreténi v Asii, co tam sedí u tzv. počítače, co má na starosti raketu... tak tomu hodně věřím... to stejný u Rusáků... ti to odpálí kvůli každé blbosti, jen se bojím, aby ta blbost nepřišla brzo... všechno to jsou kreténi a KILL THEM ALL!!

Menej Hollywoodu a viac reality chlapče ;)
JuRas píše:
Edit: Kdyby ti kokoti nechali Hitlera, tak je po problémech... v Asii by vykosil všechny, romové by nebyli... svět by byl lepší, my bohatší (to jsme byli :( ) sice by se mluvilo Německy, ale aspoň bychom nosili slušný knírky :lol:

To si robíš srandu, alebo si tak neuveriteľne hlúpy? Hádaj kto by prišiel na rad po Rómoch? :)

Příspěvek 10.8.2009 18:17:50
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Foo Fighter: to není tak docela pravda, těsně před koncem války se totiž Hácha snažil vyjednat vznik Českomoravské republiky. Kdyby se mu to povedlo...

Příspěvek 10.8.2009 18:18:53
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No blonďatí s modrýma očima rozhodně ne... a to jsem já, takže jsem v klídku... :lol: :P My jsme byli jejich "továrna" proč by nás kosili? Krom nějakejch upa dementů (alá Paroubek atd.) :lol: Neser se, že z vaší země byl jen velkej "důl" na těžení všemožných surovin, který se dováželi k nám a z nich se dělali zbraně atd. :lol: sorry...

Nechápu tu spojitost s demencí lidí a Hollywoodem ? To není Hollywood, co jsem psal... rusáci jsou uplný hovada... stačí sebemenší zmínka na radaru a už to chcou pustit... viděl jsem dokumenty chlapečku :)

Vanguard: až na to vyholení (ze vnitř i z venčí) a tu výšku, chce to několik cm navíc, tak to sedí :lol: ale neznám... nácek fakt nejsem :wink: nezastávám to, to ne... ale když ti kreténi dělaj furt samý pí*oviny a "vyrábí" nový nemoci, přelidňujou planetu, všude se serou, tak je blbost je nechat na živu :evil: a amíci to ví, proto se všude serou a všechno si zabíraj a ty kretény střílej :lol:

Příspěvek 10.8.2009 18:25:34
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Končím, toto nemá zmysel, to je príliš aj na mňa...

Příspěvek 10.8.2009 18:46:35
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No jo no :lol: takhle to skončí... v naprosté demenci... to ať radši chcípnu teď :lol:

A ty viry atd. vždy se najde někdo, kdo bude imunní... takže pochybuju, že tímto způsobem by skončil veškerý život na Zemi... ale život bez lidí by mohl být zajímavej :lol: už by se asi neměli z čeho vyvinout :lol:

Příspěvek 10.8.2009 19:26:19
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JuRas: ty své poslední 3 příspěvky snad nemyslíš vážně. :shock: Kdyby to alespoň dávalo smysl, ale nedává. Komentovat to raději nebudu, protože by mi rupla cévka u spánku. :?

Příspěvek 10.8.2009 19:31:03
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jurášek: Jenže ty si jaksi neuvědomuješ že naše první republika byla jakousi državou Francie, Francie pískla my jsme skákali, proto yl Mnichov tak velkej debakl, ono to nebylo tak růžový jak si malujem .....

Dadealus.cz: Proto taky reaguju jenom na to že jsme byli bohatí, a ne na toho Hitlera, už jenom proto že že praděda měl asi 40 bratranců a sestřenic a jestli se jich vrátilo 8 tak je to hodně...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 10.8.2009 19:39:55
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

JuRas píše:
No blonďatí s modrýma očima rozhodně ne... a to jsem já, takže jsem v klídku... :lol:

Tys to rozsek :rflmao:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2009 19:55:22
Habadaba Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Ashrak: ježiši, ty seš zakonzervovanej hňup, kterej si myslí, že je králem světa... tyhle lidi uplně miluju... jestli mi dáváš ban za můj názor, tak seš pěknej ... já ti taky neberu tvůj názor, že si všemouhoucí :wink:

Daedalus.cz: jestli si myslíš, že jsem to myslel vážně, tak si to mysli... přišlo mi to tu nudný, nikdo tu nepsal, tak jsem to trochu oživil dementníma příspěvkama, aby moderátoři měli co dělat... ale co předvetl Ashrak... no ty vole...

Air Force: hej, že :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil Habadaba dne 10.8.2009 19:57:30, celkově upraveno 1

Příspěvek 10.8.2009 20:02:33
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Habadaba (aka Juras): A toto byl tvůj poslední příspěvek na tomto fóru.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 10.8.2009 20:10:28
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
to nemusí bejt zrovna nějakej vir z laboratoře. Vzhledem k pitomosti většiny lidí, kteří žerou antibiotika při každým nachlazení, místo toho aby pili čaj a potili se, jsou dnešní viry mnohem odolnější a časem (a to osobně tipuju tak do 20 - 30 let) přijde nějaká pořádná pandemie, která vyhladí pár milionů lidí. Ta prasečí chřipka je jen taková předehra

Dvě věci - antibiotika na viry nepůsobí (detail) a druhá - po většinu svý existence lidstvo žádný antibiotika neznalo a nevyhynuli jsme, pokud přestanou fungovat, tak taky nevyhynem. Aby lidstvo vymřelo na nějakou nemoc je nanejvíš tak námět na nějakej katastrofickej film, ale reálně o tom uvažovat... :roll:
Obrázek

Příspěvek 10.8.2009 20:12:18
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Habadaba píše:
Ashrak: ježiši, ty seš zakonzervovanej hňup, kterej si myslí, že je králem světa... tyhle lidi uplně miluju... jestli mi dáváš ban za můj názor, tak seš pěknej ... já ti taky neberu tvůj názor, že si všemouhoucí :wink:

Kdybys náhodou přišel na způsob jak se sem vrátit: Na téma Hitler jsem obzvlášť citlivej, kvůli rodinný historii, navíc tvůj názor ti nikdo brát nebude, pokud není v rozporu se zákony naší země, což podporování Hitlera určitě je, a navíc ten ban není jen z mojí hlavy ale shodli jsme se na něm víceméně všichni takže si trhni nohou!
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 10.8.2009 20:19:03
Sawyer Airman
Airman

Odpovědět s citací

JuRas vzkazuje:

Toto je spoiler!!!:
Já už budu hodnej :cry: - velmi se omluvá, hlavně Ashrakovi, nevěděl, že je tak spjat... u nás se bavíme tím, že si HRAJEM na nějaký nácky :lol: - divnej to mrav :(

Ralen: přesně tak :wink: navíc na plno míst by se to ani nedostalo...

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo