Tady na foru sem uplně novej, tak využiju můj 1.prispevek abych se trochu představil...

Bude to delší, ale prosím pročíst
Jmenuju se Lukas a bude mi v létě 17.Jsem z Prahy.Z lidí na foru mě asi nikdo nezná(teda až na Jacka_xy a Scorpia a Ashraka).Za 2 tejdny budu plnohodnotným členem SGTT, ted jsem dělal na překladu SG-1 10x13 a momentálně jsem u nich "ve zkouškovým období"-ne, nedělal je ten týpek co má tady na foru Nick jenom Anubis, ale já

.Přidal jsem se k nim,
pač jim chci pomoct a zlepšit a zrychlit práci na titulkách, 7let sem žil v Kuwaitu tak by to mohlo stačit - proto umim fakt dobře anglicky(ne nechlubim se).Jinak na netu dělám na
asi už přes 1rok jako redaktor, předtim sem dělal na 2fansite od HotGames.Chodim 2.rokem na gympl a občas mě to fakt sere(moc učení, sem spíš lenivej typ

).Mezi mí oblibený seriály patří: Stargate SG1(ten sleduju od doby co vzniknul a je podle mě fakt nej),Simpsonovi,24Hodin,LOST,seriály z Cartoon Network.Na PC poslední
dobou už moc nepařim, ale moje oblíbený hry jsou: serie Tony Hawk, serie NFS, HL2, Doom3, Mortal Kombat, TES4 : Oblivion, F.E.A.R., UT2004.
Co se týče normálního života mimo obrazovku monitoru, tak kromě toho že chodim do školy, tak jdu ven s kámošema, dělám různý ptákoviny, koukám na TV,
relaxuju, čtu časáky, jezdim na kole, atd...(v létě se toho nechá dělat mnohem víc, než jen jezdění na kole...zimu moc rád nemám...).Můj nejoblíbenější herec je (jo je to nečekaný

)Richard Dean Anderson.Prostě ho mám fakt nehorázně rád, obdivuju toho chlápka a podle mě nikdo nad něj nemá.Jo, jsou tu i jiní herci, který se mi líběj(Johnny Depp - to jen díky Pirátům z Karibiku).Hodně se těšim na několik filmů co tenhle rok vyjde(300,Simpsonovi,Spiderman3,Piráti3,Transformers).
Co se týče toho jakej jsem povahově, tak kámoši říkaj, že jsem v pohodě, je se mnou legrace(nejsem ale zase extrovertní šašek),milej,hodnej,pomáhám,v některých situacích ale se dokážu naštvat-po nějaký době...a pak bouchnu na pár hodin.Nejradši bych se válel jako prase a nic nedělal a měl všechno u prdele, ale bohužel to takhle nikdy nebude.Knížka je pojem co mi moc neříká(resp. na knihy fakt nejsem...).Jediný co sem přečetl byli horory Goosebumps a LOTR trilogii anglicky.Jinak čtu časáky(mobily,pc,filmy...).Moje PC je takovej průměrnej stroj(P4 3Ghz DualCore, 1GB RAM, GF FX 5900XT 128MB)a můj vzhled je každej den jinej...teď mám na mysli vlasy...sou takový "flexibilní" a prostě se s nima hezky
pracuje

Nejsem něják moc hezkej, ale ošklivej taky ne, záleží fakt na náhodě a počasí...a taky na tom jak se vzbudim, občas dokážu vypadat i fakt hodně dobře.Vlasy mám kaštanově hnědý a oči hnědý.Sem takovej týpek, nekouřim, nefetuju.Když ale kouřej jiný tak mi to nevadí..ono to přecijen trochu voní

K tomu jakej mám tady na foru Nick...Tak Razor, to mě napadlo jen tak...byl to týpek v Most Wanted a taky jedna kočka z jednoho seriálu kterej ale určitě nikdo nezná.Proč tam mám v závorce Anubis ? Mám to v závorce pač Anubisové tady sou už v podstatě obsazený a tak sem to vyřešil takhle.A proč zrovna Anubis ? Pač je to můj Nick v SGTT a je to můj neoblíbenější bůh.Jinak mám na netu Nick Jack.Sem tady na foru rád a doufám že to tak i zůstane

Zatim zdar...
P.S. Sem optimista
EDIT: Napsal jsem ti tu EDIT s tím, co jsi udělal špatně, ale ty jsi ho smazal. Toto si nezvykej. Shorty