Rayi žádní pacifisté, vždy když se povede teroristický útok a mají v tom prsty arafati, tak se u nich doma slaví, to není projev pacifismu.
Viděl jsem jedno video na CNN, jak Arabové (když jim říkáš afafati, budu ti taky furt říkat idiote, ok?) slaví v ulicích, které neprokazovalo, že bylo natočeno v den útoků a mělo s nimi spojitost. A tohle video se furt dokola točilo v médiích znovu a znovu. Něco si zjisti o tom, jak média fungují.
Ale to je jedno. U nás se neslavila porážka nacismu? U nás není každý rok v ulicích dav lidí 5.května? Většinová populace popíjející pifko k vítězství? Většinová populace tančící na konci války v ulicích? Na konci WW2 neexistovalo něco jako VE day nebo VP day (završený atomovým bombardováním dvou měst)? Hmm?
Jste legrační ve své zaslepenosti. Když už s nimi chcete bojovat, měli byste je aspoň pochopit.
ano, proto je u nás tak velká nezaměstnanost... K nám chodí plno cizinců a neslyšel jsem o žádných velkých nepokojích, že by si stěžovali, že není práce...
Opět víš prd o nezaměstnanosti a cizincích pracujících u nás. Máme tu pár Ukrajinců a pětiprocentní nezaměstnanost v pár regionech, a ty bys chtěl protesty, protože si myslíš, že je to totéž jako 80% nezaměstnanost v komunitách po Evropě nebo Americe...
S těma komoušema teda nevím... Za nima vždy stál celej sovětskej svaz... Za teráčama nestojí nikdo (teda pokud je někdo tajně nefinancuje
).

A jak podle tebe získávají peníze? Jistě, že je proboha někdo financuje! To jsou fakt objevy s váma, příště mi šokovaně řeknete, že Kolumbus objevil Ameriku...
V jádru je celý střet civilizací o tom, že jisté radikální vládnoucí kruhy v Arábii prostě chtějí bohatství západního světa, a jelikož nemají jeho technologickoprůmyslové zázemí a nemůžou ho dobít konvenčně, využívají k útokům terotisty a pár fundamentalistů, kterým vadí naše kultura na jejich písečku. Je to stará dobrá tajná válka, ve které vy se zaměřujete na přistěhovalce, zatímco byste měli spíše sundat pakistánskou rozvědku a saudskoarabské církevní hodnostáře.
No rozhodně stavm chytrého muslima na vyšší laťku, než nechytrého Wanteda. Jak, opět, příslušnost k někomu souvisí s tím, jestli je právo ho posuzovat jako lepšího než jiného?