Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Olympiáda 2010

Olympiáda 2010

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 17.2.2010 22:45:56
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Daedalus.cz píše:
Kuzmina jela opravdu výborně, to stříbro si rozhodně zasloužila. Z krasobruslení mám tedy dost rozpačitý pocity. Tomáš si to zkazil naprosto sám, ale nechápu to Michalovo bodové podhodnocení. Proto taky krasobruslení moc nemusím, protože tam rozhoduje jen subjektivní pocit rozhodčích a jméno sportovce.

Březina dojel na to, že ještě není známý a rozhodčí mívají svoje favority. Od Salt Lake City se vůbec nic nezměnilo :( Sice změnili systém bodování, ale očividně to taky není úplně nestranné.
Každopádně by byl obrovský rozdíl, kdyby jel ve finále v první šestce. Takhle ve druhé nejsilnější skupině budou taky automaticky dávat nižší hodnocení.
Tomáš má blbou sezónu. Mám dojem, že se mu moc nedaří od ME, a je to celkem škoda, protože teď je teoreticky "věkově" na vrcholu. Když bude fit, tak stihne maximálně už jen jednu olympiádu. Ale je to sympaťák a rozhodně je od něj sportovní, že dává vinu sobě a dokáže říct, kde on sám udělal chybu a nehází to na smůlu, rozhodčí, špatné podmínky nebo cokoliv, co si někdy některé primadony vymýšlejí. Řekla bych, že u něj to asi bude psychika. :dontknow: Jednou spadne a pak se to už veze.

Koukali jste někdo na lyžování? Ten sjezd byl docela šílený, jak tam padaly jedna za druhou, hlavně Švédka, ouch. Já bych ten kopec měla problém sejít pěšky, natož na lyžích :D
Nebo tam zahučí do nějaké díry při sprintu podél trati. To jsou ti organizátoři slepí, že tam v zatáčce nechají takhle odkrytou díru?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 17.2.2010 23:21:01
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No, je to... krasobruslení. Sorry, nechci spustit flame. Škoda, že to našim nevyšlo, ale upřímě bych byl překvapen, kdyby to dopadlo jinak.

Sjezd jsem viděl začátek jak jela ta naše, bohužel taky spadla. :?

Na zítřejší hokej se opravdu těším. Každý máme nějaký ten TOP sport a pro mě je to hokej. :) Jak je olympiáda super, tak hokejový turnaj na olympiádě je prostě best. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 17.2.2010 23:28:45
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na hokej sa teším aj ja. Jednak zápasy s Českom majú vždy taký špeciálny nádych, ale aj preto, že by sme mali mať fakt dobrý tím a odteraz už to bude len horšie.

Edit 5:14 : Vstávať a cvičiť! :D

Příspěvek 18.2.2010 07:42:41
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hokej právě sleduju.... vypadá to nádherně... skvělá hra a ještě k tomu zatím vedeme (bude se hrát 3. třetina)... ČEŠI DO TOHO!!!
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 18.2.2010 08:15:09
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Výborný zápas se šťastným koncem pro Čechy. :)

Příspěvek 18.2.2010 08:21:58
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:!: HOŠI DĚKUJEM :!: Tak tohle byl skvělý zápas... 3:1 pro Nás je nádherný...

Příspěvek 18.2.2010 08:44:27
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

JoJo, Slováci zase dostali :P :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 18.2.2010 08:53:44
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Chlapci, síce nebudete súhlasiť, ale vyhral dnes šťastnejší. Hlavne prvý a tretí gól padli fakt so šťastím.. Dneska sme na vás fakt mali, o čom svedčí aj to, že ste sa v tretej tretine 16 a pol minúty nedostali k strele. Čo sa dá robiť...

Příspěvek 18.2.2010 09:01:45
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak trošku. První třetina byla naprosto vyrovnaná. Eliášův gól ale nebyl jen o štěstí, tečoval to úmyslně, i když při takové teči je štěstí třeba vždycky. Do druhé třetiny jste nastoupili líp a dali rychlého góla, to nás trochu srazilo a byli jste tak po většinu druhé části lepší. Pak to bylo klasické nedáš, dostaneš. Náš třetí gól byl po poctivě vybojovaném Jágrově puku. V té přesilovce jsme po vedoucím gólu měli jasný tlak, který se nám podařilo využít a tím vás dostat hodně dolů. Teří třetinu už naši hráli hodně takticky, nikam se nehonili. Hodně nás podržel Vokoun, to bylo důležité, stejně jako to, že jsme vám nedovolili žádný závěrečný tlak. Utkání to ale bylo vyrovnané, mohlo to skončit i obráceně. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 18.2.2010 09:07:24
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok, s tým viacmenej súhlasím. Až na ten prvý gól, lebo keď to tečoval zadkom, tak nemôžeš povedať, že to bol úmysel :D
Ale inak máš pravdu.

Příspěvek 18.2.2010 09:13:53
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Zadkem??? Já teda viděl, že to tečoval hokejkou. I ten jeho pohyb je tam jasně vidět. Záběr, který by ukazoval něco jiného jsem teda neviděl. :D

EDIT:Pustil jsem si to znovu a z těch tří záběrů to 100% průkazné není.

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 18.2.2010 09:23:33
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No neviem, ja som tam videl zadok, ale ťažko to na 100% povedať. Ak to aj bolo hokejkou, tak ako si už napísal, aj na to treba šťastie.
Ja som rád, že naši ukázali, že teraz nebudú hrať vyrovnané partie s Bieloruskom a Maďarskom, ale s Českom a Švédskom.. Semifinále by sa nám mohlo podariť.

Příspěvek 18.2.2010 09:27:51
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já sem teda taky viděl že to bylo hokejkou....ovšem když sem na to koukal tak sem si všimnul, že padnul, až když to zaječeli komentátoři... jinak sem myslel že to byla zase vedle střela.... ale podle mě tam taky jakási úmyslnost byla...

Příspěvek 18.2.2010 09:40:42
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím nejlepší hokejový zápas na turnaji :) . Gratuluji kluci. Doufám, že to bude jenom lepší a lepší.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 18.2.2010 15:22:50
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, byl to opravdu krásný zápas a taky velmi vyrovnaný. Podle mě taky zatím ten nejhezčí ze všech na turnaji.

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo