Daedalus.cz píše:
Kuzmina jela opravdu výborně, to stříbro si rozhodně zasloužila. Z krasobruslení mám tedy dost rozpačitý pocity. Tomáš si to zkazil naprosto sám, ale nechápu to Michalovo bodové podhodnocení. Proto taky krasobruslení moc nemusím, protože tam rozhoduje jen subjektivní pocit rozhodčích a jméno sportovce.
Březina dojel na to, že ještě není známý a rozhodčí mívají svoje favority. Od Salt Lake City se vůbec nic nezměnilo
Každopádně by byl obrovský rozdíl, kdyby jel ve finále v první šestce. Takhle ve druhé nejsilnější skupině budou taky automaticky dávat nižší hodnocení.
Tomáš má blbou sezónu. Mám dojem, že se mu moc nedaří od ME, a je to celkem škoda, protože teď je teoreticky "věkově" na vrcholu. Když bude fit, tak stihne maximálně už jen jednu olympiádu. Ale je to sympaťák a rozhodně je od něj sportovní, že dává vinu sobě a dokáže říct, kde on sám udělal chybu a nehází to na smůlu, rozhodčí, špatné podmínky nebo cokoliv, co si někdy některé primadony vymýšlejí. Řekla bych, že u něj to asi bude psychika.
Jednou spadne a pak se to už veze.Koukali jste někdo na lyžování? Ten sjezd byl docela šílený, jak tam padaly jedna za druhou, hlavně Švédka, ouch. Já bych ten kopec měla problém sejít pěšky, natož na lyžích
Nebo tam zahučí do nějaké díry při sprintu podél trati. To jsou ti organizátoři slepí, že tam v zatáčce nechají takhle odkrytou díru?

Jak je olympiáda super, tak hokejový turnaj na olympiádě je prostě best.