Nevim nevim, nechci tu moc romazávat vajíčka... ale celý mi to připadá jako nesmysl. Spíš, že lidi asi nemaj co na práci, nebo se chtěj pobavit, ale jako seriózní protest proti politice mi to nepřipadá... Jednou neřikám, podruhý to už bylo trapný, ale co se dělo na Andělu?
Nechci nikoho urazit, ale inteligentní člověkl pokud nemá rád ňákou stranu a chce protestovat tak jde k volbám a volí někoho jinýho a ne že si jdu na mítink hodit vajíčkem, potom se poplácám po zádech jakej jsem machr a šmitec...
Navíc ty argumenty "protestujících" se dají použít proti každýmu jednomu politikovi a straně co tam seděj... Paroubek je arogantní? hmm to Topolánek je asi vzor Dušínovců. ČSSD nás zadlužuje? a co dokázali ty jejich slavný reformy a experimenty? Nic, to co prohlasovali bylo polovičatý, nebo zmršený tudíš nanic... Navíc pokud se vrátíme trochu do historie tak to byl náš pan prezident kdo nechal vytunelovat půlku republiky a z toho co náhodou vydělali platili dluhy a za to taky platíme doteď... A to že Paroudek a spol. položili vládu? Ostuda? a kde? Co byly ty jejich dva roky vlády? Jedna velká šaškárna a prasárna vedle druhý.. To jejich předsednictví, taky jedna vostuda za druhou... A to nic neřikám vo černoprdelnících a mordrozelenejch... A pak tu máme komunisty - snad si nikdo nemyslí že by se dostali zase k moci?

ale notak takhle najivní snad bejt nikdo nemůže... Navíc pokud se ODS k něčemu hodí tak taky neřvou, že to prohlasovali s jejich pomocí, tak kdo je pak demagog? když jediný co uměj je jima strašit.(Btw. když už jsme u toho kde si myslíte, že se všichni po revoluci vzali? si snad nikdo nemůže myslet, že se nám tady zázrakem zhmotnila tahle elita ze vzduchu... 90 procent z nich má pod sáčkem natělníček s třešničkama... ale na to už jsme asi taky zapoměli...)
A ještě jedna malá poznámka k zamyšlení... Když teda tak všichni hrozně protestujou proti ČSSD, to jim nedošlo jakou reklamu jim takhle dělaj? Každej den je všude 5-10-15 zpráv co se kde hnulo na mítinku ČSSD a o ostatních ani mň... Takhle víme kolik dostal Paroubek vajíček a kolik blbců šlo do cukrárny, ale to je asi tak všechno...
Uf... sry za tenhle sloh,asi mi už hrabe z učení na zkoušky... takže gratuluju a zároveň se omlouvám (za gramatické chybky taky) všem kdo to dočetli až sem...
(p.s. nevim koho budu volit ale na 99,99% to nebude nikdo ze silný pětky...)