Fixda píše:
A jen tak na okraj: nejsme na tom nejhůř, i na "západě" to nemusí být vždy tak růžové, jak píše např. Klenotka. První příklad, který mne napadá je Itálie. I kdybychom pominuli vše ostatní, stačí jedno jméno: Silvio Berlusconi.
Itálii nepovažuju za západ, ale za mafií řízený stát.
Neříkám, že je to pravidlem, ale rozhodně slyším o tom, že někdo někde složil funkci kvůli korupci či skandálu častěji než tady. Tedy přesněji, nepamatuju si, že by se to tu někdy stalo a když, tak se ten dotyčný pouze přesunul jinam, kde nebyl tak na očích, ale peníze měl stejné, ne-li větší (takový Gross je dobrý příklad)
Já ve volbách do evropského parlamentu nebudu volit žádnou z vládnoucích stran, mám svého kandidáta (resp. kandidátku), která už v evropském parlamentu sedí.
Já doufám, že lidi zapomenou na vajíčka v době parlamentních voleb, protože by to mohlo pomoct ČSSD, ale doufám, že nezapomenou, jaký je Paroubek arogantní blbec (spolu s pejskem Rathem), a jak nás znemožnil před Evropou. Beztak ani jedna ze stran nebude schopná dát dohromady většinu, protože lidovci taky přebíhají tam, odkud zrovna fouká silnější vítr...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.