A já si zas myslím (a nejsem sám), že vesmír je postaven čistě na zákonech fyziky, a jelikož my lidé toho ještě moc neznáme, tak nám to připadá jako inteligence rozuměj boží dílo.
ivimila: Určitě máš pravdu v tom, že by to řadě věřícím vadilo (netroufám si odhadovat jejich podíl), ale nelze to zobecňovat, což pokud se dobře pamatuju v tom filmu dělali (už je to nějakej pátek, co jsem to vyděl). Navíc má výtka se týkala filmu jako celku (nejen té části pojednávající o náboženství)
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
Ja si myslím, že Boh existuje....toto mi nikto nezoberie.......verím aj v posmrtný život....že duša ide do "neba" alebo "pekla". Veľakrát som rozmýšľal či naozaj Boh existuje ale vždy som došiel k tomu že existuje. Neviem ako vy ale niekedy mám taký pocit, že na mňa niekto dáva pozor.....že vo chvíľach keď sa cítim najhoršie ma niekto počuje.
Ja nie som taký veriaci čo je každé ráno o šiestej v kostole.... Ja si myslím, že ak človek verí v Boha nemusí to dokazovať tak, že chodí do kostola. Stačí ,že verí v to, že ho niekto ochraňuje, dáva na neho pozor.