dolph1888 píše:
Co nás odlišuje od většiny zvířat kromě abstraktního myšlení je že máme v hlavách mnohem více neuronových spojů a také je máme lépe uspořádané. V konečném důsledku komár, pes, kočka, nikdy nepochopí i pro nás jednoduché rovnice nebo výpočet konstrukce proudového motoru, prostě na to nemají kapacitu a skončí u základních potřeb jako jídlo, rozmnožování, kdo jim dává to jídlo, a pár pocitů jako radost, smutek atd.
Otázka k tomu, že nezvládnou ani jednoduché rovnice... K čemu ti tohle kur*a je? Nažrat se, napít se, vysrat se a chcípnout musíš stejně jako oni. Jestli my můžeme jezdit v autech, lítat letadlama, chodit do školy, koukat na televizi a podobný sračky, je to jenom sranec, kterej někdo vymyslel, abychom se nenudili, já osobně tomuhle přisuzuji minimální přínos, protože v celkovým hledisku to pro můj život znamená úplný hovno, nezachrání mě to
Ray, Air Force: s tou hloupostí a průkopníky letectví... Ano, oni dělali šílené věci, v jejich době byli považováni určitě za blázny, dementy a podobně, časem se to přeneslo. Ten týpek, co se to snažil projet/přejet/či snad přeplavat na kole? už to měl ověřené, že to nedá, neboť každý se základním vzděláním ví, že kolo neplave a rozhodně na něm nevydržíš sedět ve vodě. Kdyby tohle zkoušel jako první, dobře, experimentoval, nevyšlo to... ale tohle? To je jako bych skočil z 10. patra a zkoušel, jestli náhodou neumím létat za pomocí máchání rukou
K dvojímu metru... Ano, klidně si budu vyčítat, že jsem debil, že nechodím po přechodu, ale když už jdu jinama, kde mi hrozí ještě větší rizika a nebezpečí, snažím se být o to víc opatrnější, to, že ti idioti na to nedbají a myslí si, že můžou vkročit do silnice kdykoliv, popř., že jsou Bolt(i) a předběhnou pendolino, tak to už je jejich chyba. Až se to stane mně, tak se budu smát sám sobě...
Jak psal St0rm, jsem se smrtí smířen, potká to každého, ale to neznamená, že nebudu bojovat až do konce

Tím posledním odstavcem myslím v DNA celého druhu, né jedince